Gazete Vatan Logo

Facebook Messenger Windows 10 nasıl indiriliyor?

Aktif kullanıcı sayısı konusunda en çok kullanılanlardan olan mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger artık Windows 10 işletim sistemlerinde de kullanılabiliyor. Facebook'ta yer alan kullanıcılar kolay ve hızlı bir şekilde mesajlaşmak için bu programı kullanabiliyor. Peki Facebook Messenger Windows 10 nasıl indiriliyor?

Facebook Messenger Windows 10 nasıl indiriliyor?

Kısa bir süre önce bazı kaynaklar Windows 10 için Facebook Messenger uygulamasının ekran görüntülerini paylaşmıştı. Aradan geçen kısa sürenin ardından ise uygulama, hem Microsoft'un hem de Windows 10'un kendi uygulama mağazasında beta olarak indirilmeye sunuldu.

Beta şeklinde sunulmuş durumda olan Facebook Messenger'ı Türkiye'deki kullanıcılar indiremiyor. İlerleyen günlerde de Türkiyede de kullanılabilmesi bekleniyor.

Facebook sayfasına gitmeden arkadaşlarınızla sohbeti mümkün hale getiren uygulamanın arayüzü alıştığınız sohbet programlarına benziyor. Programla Facebook'ta çevrimiçi olan arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, en son güncellemeleri haber bandı sayesinde takip edebilir, bildirimlerden hızlıca haberdar olabilirsiniz.

Windows 10 için Facebook Messenger'ı yükledikten sonra www.facebook adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle ilk giriş yaptığınızda senkronizasyon işlemi başlar. Program facebook hesabınızla bir kez doğrulandıktan sonra tarayıcı girişi yapmasanız bile Facebook üzerinden sohbet keyfini yaşayabilirsiniz. Facebook'tan çıkış yaptığınızda uygulamadan da çıkış yapmış oluyorsunuz.

NOT: Facebook Messenger şu anda beta aşamasında ve indirme sorunu ile karşılaşırsanız mağaza dilini İspanyolca ayarlayıp sonrasında normale dönerek sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Facebook Messenger Özellikleri:

Bildirimlerle hiçbir mesajı kaçırmayın.
Bekleyen mesajlarınıza canlı kutucuklardan bakın.
Fotoğraf, video, GIF ve daha fazlasını paylaşın.
Sohbetlerinizi sticker'larla şenlendirin.
Mesajlarınız okunduğunda haberdar olun.
Sık mesajlaştığınız kişiler için grup oluşturun.
Sohbette olmayan kişilerle fotoğraf ve video paylaşın.
Kişi ve gruplara hızlıca erişin.

Haberin Devamı