Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 18 Mayıs Cuma namazı saatleri...

En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. Müslümanlar için ayrı bir yeri ve önemi bulunan Cuma gününde en anlamlı mesajlar ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 18 Mayıs Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 18 Mayıs Cuma namazı saatleri...

Müslüman vatandaşlar bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Derlediğimiz en özel Cuma mesajları ile sevdiklerinize bu önemli günü hatırlatabilirsiniz. İşte illere göre 18 Mayıs Cuma namazı saatleri...

18 MAYIS CUMA NAMAZI SAATLERİ

*Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

*Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

*Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

*Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

*Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu Mübarek günde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Cumanız mübarek olsun.
*Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer.Hayırlı cumalar!
*Allahım! Sen’den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
*Ya Rabbi Tövbelerimizi kabul eyle, sıhat, afiyet nasip eyle, kazancımızı bereketli, kalblerimizi ve evlerimizi huzurla doldur İnşaallah. Sevdiğin evliya zatların hatırı için dualarımızı kabul buyur... Hayırlı Cumalar…

Haberin Devamı