Gazete Vatan Logo

E-okul veli bilgilendirme sistemi ve yönetim bilgi sistemi giriş ekranı!

E-Okul veli bilgilendirme sistemi ve yönetim bilgi sistemi giriş ekranları tek bir portal üzerinde toplanmıştır. Böylelikle büyük kolaylık sağlanmıştır. Nasıl giriş yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.

E-okul veli bilgilendirme sistemi ve yönetim bilgi sistemi giriş ekranı!

E Okul yönetici bilgilendirme sistemi veli bilgilendirme sistemi ile aynı sistemde olup aynı şekilde açılmıştır. Yöneticiler sisteme girişte bulunurken ilgili giriş ekranındaki kullanıcı ve de şifre bilgilerini girmeleri bunun için yeterli olacaktır. Böylelikle yönetim paneline ulaşım sağlayarak gerekli işlemleri oldukça kısa bir zaman dilimi içinde yapabileceklerdir. Yönetici sisteminden girilen her türlü bilgi, veli bilgilendirme sistemine kaydedildikten sonra düşmektedir. Bu açıdan bakıldığında da özellikle devamsızlık bilgisi gibi bilgilerin düzenlenmesi ve günlük olarak girilmesi gerekir. Okuldaki yönetici ve personeller tarafından yapılan bilgi giriş ile birlikte, okuldaki öğrencilerin tüm durumları online bir şekilde platforma taşınır. Velilerin bu konuda bilgi alması için yapılan bu sistem tüm aileler için kullanışlıdır.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E OKUL İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

E OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüzde çalışan ve kendine bile zaman ayıramayan veli sayısı oldukça fazladır. Çalışan anne baba sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Ülkemizde ne yazık ki çoğu ailede tek bir bireyin çalışması yeterli olamadığı için ve de kadınların kendi özgürlüklerini ellerinde sağlamak amacı oldukları için ailede çalışan anne baba sayısı gün geçtikçe daha da artmaktadır. Durum böyle olunca vatandaşların çocukları ile ilgilenmeleri de oldukça zorlaşır. Ama her anne babanın aklı çocuklarında kalır. Her ebeveyn çocuğunun hangi günler de okula gitmediğini, ne kadar devamsızlık yaptığını, görmüş olduğu derslerde ki performansını yansıtan sözlü notlarını, girmiş oldukları sınavlarda almış olduğu puanını takip edebilirler. Yapılacak olan yazılı tarihine kadar her konu hakkında bilgi sahibi olabilirler. Bugünkü yazımızda ise sizlerin bu belirtilen bilgileri nasıl öğreneceğinizi anlatacağız.

Dünya çapında ilerleyen internet teknolojisi ile artık bu bilgilendirmeden yararlanmak çok basittir. İnternete erişiminiz sağladıktan hemen sonra arama motorunuza e-okul yazmanız ve de çıkan sonuçlardan ilkini seçmeniz gerekir. Sonrasında da açılan ekranda karşınıza bir boşluklar gelecektir. Burada sizlere belirli bilgiler sunulur. Sizlerin bu bilgileri öğrenciniz ile ilgili bilgileri doldurmanız gerekir. Bunlar öğrencinizin kimlik bilgileridir. T.C kimlik numarası, okuldaki öğrenci numarası, sınıf şubesi ve kimliğinde bulunan bazı bilgileri istenilen alanlara doğru bir şekilde girmeniz gerekir. Sonrasında ise çok büyük kolaylıkla e-okul sistemi ekrana açılacaktır. Sol sütunda öğrencinizin resminin altında bulunan yere tıkladığınızda açılan seçeneklerden bilgi almak istediğiniz bölüme tıklayınız.

Haberin Devamı

Ekrana en güncel ve en yeni bilgiler dakikalar içerisinde açılacaktır.

Öğrenci ve öğretmen arasında olan eğitim ilişkisi açısından velilere de aynı zamanda büyük görev düşer. Bu nedenle de velilerin, çocuklarının okul durumunu öğrenebilmeleri için etkin bir rol üstlenmiş olurlar. Her aile yoğun iş temposu içinde çocuklarına çok fazla verimli zaman ayıramayabilirler. Okula gidip çocuğunun durumunu ne kadar çok öğrenmek isteseler bile buna vakitleri kalmayabilir. Bunun için vatandaşlara yönelik olarak hazırlanan internet uygulamasından yararlanarak çok kolay bir şekilde öğrencileri hakkında bilgilere sahip olabilirler. Öğrencilerinin notlarını, devamsızlıklarını ve okuldaki durumlarını ayrıntılı olarak gösteren bu sisteme e-okul adı verilir. E-okul sistemi aracılığı ile çok kolay bir şekilde ve de okula gitmeden çoğunuzu takip edebilir onun eğitim hayatını da görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Üstelik bu sistemden yaralanmak için yapmanız gereken tek şey internete erişiminizi sağlamak. Hatta ve hatta artık günümüzde akıllı telefonlara ya da tabletlere sahip insanlar iseniz bu uygulamadan yararlanmanız daha kolay. Yani e-okul veli bilgilendirme sistemini telefonlarınıza indirip çok büyük avantajla istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. İster evde olun ister işte isterseniz de yolda. Bu hiç mi hiç fark etmez. Her an her tarihte bu sistem aracılığı ile istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Okula gitmeden her konuda bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Haberin Devamı