Gazete Vatan Logo

Türkiye'den dünyaya çağrı!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'i Gazze'de gerçekleştirdikleri saldırı sonrası kınayarak, "İsrail dünden bu yana Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda masum Filistinli kardeşimizi katletmiştir. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz." dedi.

Türkiye'den dünyaya çağrı!

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'i Gazze gerçekleştirdikleri saldırı sonrası kınadı. Açıklamad "İsrail dünden bu yana Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda masum Filistinli kardeşimizi katletmiştir. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

"SÜRATLE HAREKETE GEÇİLMELİDİR"

İsrail yönetiminin devlet politikası haline getirdiği saldırgan tutumuna ve işgaline son vermesi gerektiği bildirilerek, "İsrail dünden bu yana Gazzede gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda masum Filistinli kardeşimizi katletmiştir. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. İsrailin 52 yıllık işgali, modern zamanların en uzun saldırgan işgalidir. Uluslararası toplum da Filistinde yaşanan bu trajediye artık gözlerini kapatmamalı, İsrailin işgal politikasına ve saldırganlığına karşı süratle harekete geçmelidir. Bu çerçevede, uluslararası toplumu, Filistinde sivillerin korunmasına yönelik yükümlülüklerini yerine getirmeye davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.