Gazete Vatan Logo
Magazin Diriliş Ertuğrul 50.yeni bölüm fragmanında yeni serüven-İzle

Diriliş Ertuğrul 50.yeni bölüm fragmanında yeni serüven-İzle

Diriliş Ertuğrul dizisi izleyenlerine yine heyecan dozu yüksek bölümler sunmaya devam ediyor.TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul yayınlanacak yeni bölümü ile yine aksiyon dolu. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul ve Gümüştekin arasında yaşanan gerilimin sonuçları ne olacak? Fragman ve Diriliş Ertuğrul ile ilgili detaylar haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 50.yeni bölüm fragmanında yeni serüven-İzle

Başarılı bir dönem dizisi olan Diriliş Ertuğrul izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Son yayınlanan 50.bölüm Diriliş Ertuğrul fragmanı aynı etkiyi devam ettireceğini garanti ediyor. Bakalım Ertuğrul'un yeni planı ne olacak? Bu akşam yayınlanacak 50.bölümde hepsi cevabını bulacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 50.BÖLÜM FRAGMANI

Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır?TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 50.Bölümünde Ertuğrul, şüphelendiği her şeyi Gümüştekin’in yüzüne karşı söylemiştir. Ertuğrul ve Gümüştekin arasında yaşanan bu gerilim, obada büyük yankı uyandırır. Bu gerilim sadece iki obayı değil, Ertuğrul ile Gündoğdu’yu da karşı karşıya getirir. Gümüştekin, yaşananlardan sonra kızı Goncagül ile Gündoğdu’nun evlenmesinin mümkün olmadığını söyler. Hayme Ana, gerçekler ortaya çıkmadan bu düğünü kendisinin de istemediğini söyleyerek Gümüştekin’e rest çeker. Diğer yandan Aytolun ve Gümüştekin, Korkut Beyi öldürmeye karar verirler. Tuğtekin’in düğün gecesinde planını hayata geçiren Aytolun, suçlu olarak da Banı Çiçek’in ismini söyler. Bütün bu yaşananlar obada bir kez daha tansiyonun yükselmesine neden olmuştur. Selcan ise Ertuğrul’a bildiği her şeyi anlatmıştır.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Ertuğrul, yaşananlara karşı neler yapacak? Bamsı ve Turgut neden dövüşürler? Ertuğrul’un Doğan’dan yapmasını istediği büyük görev nedir? Dodurga beyleri toyu niçin toplarlar? Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır? Aytolun ve Gümüştekin’in oyunları ortaya çıkacak mıdır? Ertuğrul ve Tuğtekin, neden karşı karşıya gelir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 50.Bölümde.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 49.BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Diriliş Ertuğrul 49.Bölüm. Ertuğrul, Gümüştekin’den bir şey öğrenebilecek midir?TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 49.Bölümünde Noyan’ı idamdan kurtaran Saadetin Köpek, öldürmesi için onu Tangut’a teslim etmiştir. Ancak Deli Demir ve Sungur Tekin, Noyan’ın peşine düşerler. Noyan, bu sayede Saadetin Köpek’in kurduğu tuzaktan kurtulmuştur. Tangut ise Noyan’ı elinden kaçırmıştır. Tangut Deli Demir’i şehit ettikten sonra Sungur Tekin tarafından öldürülmüştür. Hayme otağda kaybolan mührün Tangut’un üzerinden çıkması, birçok soruyu da beraberinde getirmiştir. Diğer yandan Aksakallılar, Ertuğrul’a yeni bir vazife vermişlerdir.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 49.BÖLÜM İZLE

Obaya döndüğünde olanları öğrenen Ertuğrul, annesi ve ağabeyi Gündoğdu ile tartışır. Daha yaşananların şokunu üzerinden atamayan Ertuğrul, Deli Demir’in ölümüyle yıkılmıştır. Ertuğrul, ağabeyi Sungur Tekin ve Artuk Bey ile konuşarak Gümüştekin’le hesaplaşmaya karar verir.

Diriliş Ertuğrul her çarşamba trt1 ekranlarında!