Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın: Allah bin beterini yaşatsın!

Demet Akalın: Allah bin beterini yaşatsın!

Demet Akalın ile Işın Karaca yakın dosttu... Ancak son zamanlarda ikilinin arasının iyice açıldığı konuşuluyor. İşte Demet Akalın ve Işın Karaca'nın dikkat çeken paylaşımları...

Demet Akalın: Allah bin beterini yaşatsın!

Işın Karaca, Instagram’da şu yazıyı paylaştı: “Herkes mi negatif, mutsuz ve kötülük olsun diye haddini aşarak konuşur? Ben mi anlamadım değişimin korkunçluğunu? Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı? Şükür yerine, küfür koyarsan olacağı bu.”

Işın Karaca’nın sözleri üzerine Demet Akalın sosyal medyada şöyle bir yorum yaptı: “Ben düşmanıma yaşatmasın derim, birileri oh çeker! Ohhh çekene Allah bin beterini yaşatsın! Kıskançlık kötü şey. Ben ayaktayım şükür.”

Işın Karaca paylaşımına 'Değişik insanlar var aramızda' diye not düştü.

İSİM VERMEMİŞTİ

Demet Akalın ile Işın Karaca yakın dosttu. Demet Akalın, Işın Karaca’nın Aralık 2016’daki düğününe gitmeyince araları bozuldu. Sonra barıştılar. Ama bir daha eskisi gibi görüşmez oldular.

Demet Akalın eşi Okan Kurt’a gelen 32 milyon TL’lik haciz işleminin ardından kendisini arayıp sormayan bazı ünlü isimlerle arkadaşlığını kestiğini açıkladı. Ama isim vermedi.