Gazete Vatan Logo

Davutoğlu: Bütün İzmirlilere söz veriyorum

Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir'de partisinin mitinginde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları,

-Bizi IMF'ye muhtaç edenler, milliyetçilik yapabşlir mi? IMF'ye borcu kim ödedi. Herhangi bir uluslararası bir kuruma borcumuz var mı? Şimdi kendi tankımızı kendi piyade tüfeğimizi yapıyoruz.
-Başbakanlık Ofisi ile inşallah Türk siyasetine İzmir'den yön vermeye hazır mısınız? İzmir artık sıradan bir Ege şehri değil, Ankara ve İstanbul'dan sonra Başbakanlığa ev sahipliği yapacak üçüncü şehir.
-Burada bütün İzmirlilere söz veriyorum. Bu ofis gece gündüz İzmirlilerin emrinde olacak. Başbakanlığın bütün birimleri burada temsil edilerek bir hizmet bürokrasi bir hizmet alanı oluşacak.
-Biz projelerimizle Türkiye'nin itibarını yükseltiyoruz. Konak Meydanı'ndan sesleniyorum Biz Osmanlı'nın çocuklarıyız. Aslını unutanlar Türkiye'yi geleceğe taşıyamazlar.
- Cumhuriyetçi olmak için önce Cumhurla buluşacaksın. Cumhuriyetçi olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu'na soruyorum madem Cumhuriyetçisin 33 ilde milletvekili yoktu.Cumhuriyetçi olmak için milletle buluşmak gerekiyor. Cumhuriyetçilik cumhura hizmet götürmektir.
- 2 Şubat'ta türk kadınları başı açık başörtülü diye ayrılırken MHP neredeydi? Türk kadınların hepsinin onuru bizim onurumuzdur. Türk kadınının onurunu hiç bir zaman çiğnetmeyeceğiz.

Haberin Devamı