Gazete Vatan Logo

Ceylanpınar, Nusaybin ve Akçakale'ye havan mermisi düştü

Suriye tarafında terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan 2 havan mermisi Ceylanpınar ilçe merkezine, Akçakale'de ise 3 eve havan mermisi isabet etti. Kamışlı'dan YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 6 roket de Nusaybin ilçe merkezindeki bazı noktalara isabet etti.

Ceylanpınar, Nusaybin ve Akçakale'ye havan mermisi düştü

Barış Pınarı harekatının başlamasının ardından Suriye tarafından sınır hattındaki ilçelere havan mermileri atıldı. Resulayn'da terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Ceylanpınar'a 2 havan mermisi atıldı.Saldırıda ölen veya yaralanan olmadı.Kamışlı'dan YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 6 roket de Nusaybin ilçe merkezindeki bazı noktalara isabet etti.

AKÇAKALE'DE 3 EVE HAVAN MERMİSİ İSABET ETTİ
Terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Suriyenin Tel Abyad kasabasından atılan havan mermileri Akçakalede üç eve isabet etti. Havan mermilerinin isabet ettiği Öncü, Adnan Menderes ve Hürriyet mahallelerinde evlerde hasar oluşurken, yaralanan olmadı.
KARKAMIŞTA BOŞ ARAZİYE İKİ HAVAN MERMİSİ DÜŞTÜ
Fıratın doğusundaki Ziyaret kasabasından da teröristlerce Gaziantepin Karkamış ilçesine de havan mermisi atıldı. Karkamışa atılan 2 havan mermisi ise boş araziye düştü.
OKULLAR 1 GÜN TATİL
Ayrıca, Valilikten yapılan açıklamada, Karkamış ilçesindeki ilk ve orta dereceli okulların tedbir amaçlı olarak yarın tatil edildiği bildirildi.

Haberin Devamı