Ceylanpınar

Ceylanpınar

Son dakika ceylanpınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceylanpınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceylanpınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceylanpınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceylanpınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 ceylanpınar haberi bulunmuştur. Tüm ceylanpınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Kaza yapan aracı sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştılar
Kaza yapan aracı sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştılar Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, hasar gören araçları ise vatandaşlar sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştı.
14.01.2024 Gündem
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde lastiği patlayan zırhlı askeri aracın tarlaya devrildiği kazada, 3 asker yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı Batman’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin hafif ticari aracı, takla attı. Kazada, 2 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Hastanede rezalet anları!  2 hemşireye tekmeli, yumruklu saldırı
Hastanede rezalet anları! 2 hemşireye tekmeli, yumruklu saldırı Şanlıurfa'daki Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde görevli 2 hemşire, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Tekmeli, yumruklu saldırı kameraya da yansıdı.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Çocuğa istismardan kesinleşmiş 17,5 yıl hapisle aranan hükümlü hırsızlık yaparken yakalandı
Çocuğa istismardan kesinleşmiş 17,5 yıl hapisle aranan hükümlü hırsızlık yaparken yakalandı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde çocuğun cinsel istismarı' suçundan 17,5 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Özgür A., motosiklet hırsızlığı yaparken suçüstü yakalandı.
17.11.2022 Yaşam
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa'da okul önündeki silahlı kavgada 2 öğrenci öldü, 13 kişi yaralandı
Şanlıurfa'da okul önündeki silahlı kavgada 2 öğrenci öldü, 13 kişi yaralandı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, öğrencilerin okul çıkışı saatinde lise önünde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlar yoldan geçen öğrenci servis minibüsünde bulunan Ömer Faruk Çınar (16) ile Sümeyye Yeten'in (16) hayatını kaybetmesine yol açtı. Çatışmada 13 kişi de yaralanırken, ilçede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
24.10.2022 Gündem
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı sınır kapılarında son 3 ayda 72 kaçakçılık olayında 15 milyon 305 bin 232 TL gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.
22.09.2022 Yaşam
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış erkek cesedi bulundu
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış erkek cesedi bulundu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, boş arazide bir erkeğe ait parçalanmış ceset bulundu.
8.08.2022 Yaşam
Balkondan düşen kız yaşam mücadelesi veriyor
Balkondan düşen kız yaşam mücadelesi veriyor Şanlıurfa’da balkondan bakarken dengesini kaybedip 5’inci kattan aşağı düşen 16 yaşındaki kız ağır yaralandı.
12.07.2022 Yaşam
Son kullanım tarihi geçmiş gıdalar imha edildi
Son kullanım tarihi geçmiş gıdalar imha edildi Ceylanpınar Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yer alan yemek salonlarında denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, yaptıkları denetimlerde halk sağlığına tehdit oluşturacak olan son kullanım tarihi geçmiş çok sayıda ayran ele geçirdi.
27.05.2022 Yaşam
Toz taşınımı etkili oluyor! Yetkililerden dışarı çıkmayın uyarısı
Toz taşınımı etkili oluyor! Yetkililerden dışarı çıkmayın uyarısı Gece saatlerinde Suriye üzerinden gelen toz taşınımı Şanlıurfa’nın sınır ilçelerini etkisi altına aldı.
22.05.2022 Gündem
Başına yorgun mermi isabet eden Yusuf, 5 gün sonra hayatını kaybetti
Başına yorgun mermi isabet eden Yusuf, 5 gün sonra hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evin avlusunda başına yorgun mermi isabet eden Yusuf Yücel (10), tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra hayatını kaybetti.
10.05.2022 Yaşam
HDP'li eski belediye başkanı İsmail Arslan tutuklandı
HDP'li eski belediye başkanı İsmail Arslan tutuklandı Şanlıurfa Ceylanpınar'ın HDP'li eski Belediye Başkanı İsmail Arslan İzmir'de tutuklanarak cezaevine konuldu.
4.05.2022 Siyaset
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı!
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı! İçişleri Bakanlığı, metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lının, jandarmanın operasyonuyla yakalandığını açıkladı.
21.04.2022 Gündem
Sınırı kaçak geçen araç kaza yaptı! 6 kişi yaralandı
Sınırı kaçak geçen araç kaza yaptı! 6 kişi yaralandı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sınırı kaçak yollarla geçen araç kaza yaptı, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 6 kişi yaralandı.
29.03.2022 Yaşam
MGM'den son dakika yağış açıklaması! Yüzde 100'ün üzerinde! Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu...
MGM'den son dakika yağış açıklaması! Yüzde 100'ün üzerinde! Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ocak ayı yağış ve sıcaklık raporları yayımlandı. MGM raporlarına göre, ocak ayında bazı bölgelerde yüzde 100'ün üzerinde yağış artışı yaşandı. 278,4 mm ile Rize en çok, 25,0 mm ile Iğdır en az yağış alan iller oldu. En düşük sıcaklığın eksi 34,4 derece ölçüldüğü Van'ın Özalp ilçesi, Türkiye'nin en soğuk noktası oldu.
16.02.2022 Gündem
Şehit DSİ operatörü, Balıkesir’de toprağa verildi
Şehit DSİ operatörü, Balıkesir’de toprağa verildi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Suriye’nin Resulayn kentinde, PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Devlet Su İşleri (DSİ) operatörü Cihan Gökkaya (37), memleketi Balıkesir’de toprağa verildi.
31.12.2021 Gündem
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu
Resulayn'da teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriyenin Resulayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında DSİ'ye ait iş makinasının operatörü Cihan Gökkaya (37) şehit oldu.
30.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceylanpınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceylanpınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.