Gazete Vatan Logo

Captain America: Civil War yeni fragmanı yayında! - izle

2016 yılı içerisinde en az Batman vs Superman Dawn of Justice filmi kadar merakla beklenen film Captain America: Civil War'ın Spider-Man'li ikinci fragmanı yayınlandı. Yeni Kaptan Amerika: İç Savaş fragmanı büyük ipuçları veriyor.

Captain America: Civil War yeni fragmanı yayında! - izle

Bu yılın Batman ve Superman kapışması kadar heyecanla beklenen ikinci büyük kapışmasının gerçekleşeceği film Captain America: Civil War'ın, içerisinde Spider-Man'in de (Örümcek Adam) görüntülerinin yer aldığı ikinci fragmanı yayınlandı.

Dünyayı korumayı görev edinen Yenilmezler’ in lideri olarak Kaptan Amerika’ yı gördüğümüz filmde siyasi güçlerin baskıları sonucunda fikir ayrılığına düşen Yenilmezler iki gruba bölünüyor. Gruplardan birine Kaptan Amerika liderlik ederken diğer gruba ise İron Man liderlik yapmaktadır.

MARVEL'S CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 2. FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ

Russo Kardeşler’ in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde kardeşler Captain America: The Winter Soldier ile büyük bir başarı yakalamışlardı. Amaçları bu başarıyı yeni filmde devam ettirebilmek. Filmin dev oyuncu kadrosundan anlaşılacağı üzere şimdiden film büyük bir beklenti yarattı.

Dünyanın en güçlü iki kahramanının karşı karşıya geleceği film 6 Mayıs 2016’ da gösterime girecek. Yayınlanan bu ikinci fragman ile takipçilerini iyice heyecana boğan film için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Haberin Devamı