Gazete Vatan Logo

Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?

MEB bünyesinde yer alan TYP kapsamında yapılan işçi alımı başvuru sonuçları bazı illerde tamamlandı, başvuru yapanların kura sonuçları ve isim listesi duyurulmaya başlandı. Temizlik personeli kadrosunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personeller için duyuru, bakanlığın il müdürlükleri tarafından yapıldı. Peki, TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB İŞKUR TYP başvuru sonuçları hangi illerde açıklandı? İşte TYP kura sonuçları ve isim listesi 2023…

Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?

TYP (Toplum Yararına Programlar) kura sonuçları araştırmaları devam ediyor. İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları il il alınmıştı. Başvuruların alınmasıyla gözler kura sonuçlarına çevrildi. İŞKUR TYP kura sonuçları ve isim listesi araştırıyor. İŞKUR tarafından gerçekleştirilen TYP ilan mülakat ve kura sonuçlarına bulundukları şehirlerin il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden ilan ediliyor. Peki, TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?

TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?

İŞKUR TYP kura sonuçları e-Devlet aracılığıyla TYP numarası ile sorgulanabilecek. Adaylar, detaylı bilgileri İŞKUR İl Müdürlükleri ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla edinebilecek.

Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı?

İŞKUR TYP başvuru sonuçları Sivas, Elazığ, Diyarbakır Muş ve Van illerinde erişime açıldı.

İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2023

SİVAS

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, isim listesi ve istenen belgeleri duyurdu.

Haberin Devamı

SİVAS TYP KURA SONUÇLARI

ELAZIĞ

Elazığ İş-Kur TYP Toplum yararına çalışma programına dair kura çekimleri; 30 Ocak 2023 Pazartesi günü tamamlandı. İsim listesi Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

ELAZIĞ TYP KURA SONUCU İÇİN TIKLAYIN

DİYARBAKIR

17 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz nezdinde 1.350 TYP katılımcı kontenjanı için Valiliğimiz internet sitesinde ve Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarında 20.01.2023 tarihinde duyurusu yapılarak 21-25 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurusu alınan TYP projelerinin katılımcı seçimi elektronik noter kurası olarak 31.01.2023 tarihi saat 10:00’da Diyarbakır Valiliğinde icra edilecektir. Kura çekimi Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesapları olan

Facebook: @diyarbakiriskur (https://www.facebook.com/diyarbakiriskur)

Twitter: @iskurdiyarbakir (https://twitter.com/iskurdiyarbakir)

Youtube: @Diyarbakır İŞKUR (https://www.youtube.com/channel/UCH-B3bA616wTMPLCBH8yBxA)
hesaplarından canlı yayınlanacaktır.

Noter kurası neticesinde oluşan listeler nihai liste olmayıp, Yüklenici (Milli Eğitim Müdürlükleri) ve İŞKUR tarafında gerekli inceleme ve kontrol işlemleri (Adres, SGK sigortalılık, emeklilik ve vergi mükellefiyeti sorguları, Gelir Tespiti, Katılımcı Geçmiş sorguları ve Kursiyer Geçmişleri sorguları) sonrasında listeler kesinleşecektir. İnceleme işlemleri tamamlanmadan program başlatılmayacaktır.

Nihai Listelerin açıklanması için öngörülen tarih, 3 Şubat 2022’dir.

Haberin Devamı

MUŞ

İŞ KUR-TYP kapsamında Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesindeki okullarda çalışmak üzere alınacak olan temizlik personellerin kura çekimi 01.02.2023 Çarşamba günü yapıldı.

Kura çekimi Muş İl Millî Eğitim Müdürlüğü resmi İnstagram hesabından paylaşıldı.