Gazete Vatan Logo
Magazin Bu mutluluk bana fazla

Bu mutluluk bana fazla

Yılın merakla beklenen filmi ‘Arif V 216’nın galası önceki gün gerçekleşti. Film için oldukça heyecanlı görünen başrol ve senarist Cem Yılmaz, “Herkes filmin sıcaklığından bahsediyor, bu mutluluk benim için fazla” dedi

Bu mutluluk bana fazla

Yılın merakla beklenen filmi ‘Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Modern zaman ve Türk sinema tarihini harmanlayarak esprili ve zeki bir senaryoyla beyazperdeye taşıyan ‘Arif V 216’nın galasına, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı. Tolga Çevik, Cem Yılmaz’ın kardeşi olan eşi Özge Yılmaz ve çocuklarıyla galaya ilk katılan isim oldu. Çevik, “Kayınçomu ailece desteklemeye geldik” dedi. Acun Ilıcalı ise “Böyle yapımlar olduğu sürece ben her zaman destekçisi olacağım” dedi.

Film gösterimine az bir süre kala kırmızı halıda beliren, Cem Yılmaz ve filmin tüm oyuncuları hep birlikte gazetecilere poz verdi. Yılmaz, “İki gündür çok güzel reaksiyonlar alıyoruz. Herkes filmin sıcaklığından, zenginliğinden bahsediyor. Bu mutluluk hakikaten benim için fazla. Türk sinemasına çok emek veren birçok ismin yükünü taşıyoruz” dedi.

Tanıma sürecinde bitti

Ozan Güven, “Umarım Ali Ateş (Güven) ve Kemal (Yılmaz) büyüdükleri zaman çok sevecekleri bir film yapmış oluruz. Hepiniz hoş geldiniz” dedi. Oyuncu Pelin Akil, galaya eşi Anıl Altan’la katıldı. Akil, “Köpeğimin acizliğine uğrayıp yere düştüm, elimi kestim. Dikiş atıldı” dedi. Galaya katılan Alp Navruz, “Başak Parlak ile ilişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna, “Hayatımda kimse yok, tanıma sürecinde bitti” dedi.

Haberin Devamı