Gazete Vatan Logo

Bu görüntüler çok konuşulacak

MTV video müzik ödüllerinde kameralara yansımayan görüntüler olay yaratacak!

MTV Video Müzik ödül törenine katılan Rihanna, kendisini darp ettiği için ayrıldığı eski sevgilisini salonda görünce sıcak bir karşılama gerçekleşti.

Chris Brown’un yanına kadar giden ünlü şarkıcı, eski sevgilisine sarılıp öperek selam verdi. Canlı yayın kameralarına yansımayan görüntüler, amatör bir kamera tarafından görüntülendi.

İnternette yer alan görüntülerde Barbadoslu şarkıcı eski sevgilisine doğru yaklaşıyor. Bunu gören Chris Brown da ayağa kalkarak Rihanna’yı karşılıyor. Sıcak şekilde sarılan ikili, birbirlerini yanaktan öptükten sonra ayrılıyor.



Magazin dünyası çiftin ayrılmalarından bu yana ik defa birbirlerine dokunduğunu görüyor. Hatırlanacağı üzere çift, 2009 yılı Grammy ödüllerinin bir önceki gecesinde, Brown’un güzel şarkıcıya şiddet uygulamasından sonra ayrılmışlardı.

Aradan geçen yıllar, Rihanna’yı dünyanın en meşhur şarkıcılarından birisi yaparken, kalbindeki Brown sevgisini ise alamamış.

Geçtiğimiz günlerde Oprah Şova atılan Rihanna, kendisini döven Chris Brown’dan “hayatımın aşkı” şeklinde bahsederken, onu hala önemsediğini de dile getirmişti.

Haberin Devamı