Gazete Vatan Logo
Magazin Brezilya havası

Brezilya havası

Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez Brezilyalı 4 top model aynı anda podyuma çıktı. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros Antalya’da Latin rüzgarı estirdi

Brezilya havası

Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında gerçekleştirilen defile, adeta ‘Brezilya fırtınası’na sahne oldu. 111 metreyi bulan Legends Tower önünde havuz üzerinde kurulan özel podyum, Victoria’s Secret’in ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’ı ağırladı. Yaklaşık beş bin davetlinin katılımıyla gerçekleşen defilede Brezilyalı modeller 3’er kıyafet sergiledi. Konseptini ve koreografisini Öner Evez ile Yakup Biçer’in hazırladığı defilede 50 Türk manken görev aldı.

BEBEĞE ÖPÜCÜK!

Defile finalinde Adriana Lima, Beatriz Barros ile el ele tutuşarak podyuma geldi. Lima 3 aylık hamile olan arkadaşı Ana Beatriz Barros’u karnından öperek kutladı. Barros, geçtiğimiz yıl Mısırlı milyarder Karim El Chiaty ile Mikonos adasında görkemli bir düğünle evlenmişti.