Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 39. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalı’nın yeni bölümünde Faryalı yardım ediyor ve Lal ile Bora kaçıyorlar. Yeni bölümde Evren’i de çok büyük bir sürpriz bekliyor. Bodrum Masalı’nın 39. Bölümünde herkes yepyeni planlar ve yepyeni işler peşinde koşuyor.

Bodrum Masalı 39. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda heyecanın, koşuşturmacanın ve aksiyonun hiç durmadığı görülüyor. Faryalı herkesi ayrı ayrı ve çok önemli işler için görevlendiriyor. Bu sayede Lal ve Bora da kaçabiliyorlar. Diğer taraftan Evren’i de bekleyen çok büyük bir sürpriz var.

Ateş ise yepyeni bir konu ile ilgilenmek durumunda. Bakalım Ateş içine girdiği bu işte başarılı olabilecek mi? Bodrum Masalı dizisi yepyeni 39. Bölümü ile 28 Mayıs Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

BODRUM MASALI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

BODRUM MASALI DİZİSİNİN 38. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Bodrum Masalı dizisinin bir önceki bölümünde Lal, kaçırıldıktan sonra Evren’in elinden kurtulmayı başarmıştı ve gidip hemen her şeyi Bora’ya anlatmıştı.

Evren, Gözde’nin yaptığı oyunu öğrenmişti. Evren de bunun üzerine Bora’nın mal varlığına el koyabilmek adına Gözde ile beraber hareket etmeye başlamıştı. Lal de tüm bu olanlara tanık olmuştu. İşte tam da bu yüzden Gözde ve Evren için Lal bir hedef halini almıştı. Çünkü Evren’e göre Lal onlar için çok ciddi bir tehdit oluşturuyordu. Bu nedenle onu çok gizli bir yere götürmüştü. Ancak Lal bir an evvel oradan kurtulmayı başarıp Bora’ya her şeyi bir bir anlatmak istiyordu.

Haberin Devamı

Dizinin son bölümünde diğer yandan Su ile Kelebek de çok büyük bir tartışma yaşamıştı. Bu tartışma sonrasında ilişkileri de tamamen bitmişti. Ancak Kelebek bu ayrılık yüzünden çok mutsuz olmuştu. Yaşadığı sorunları da gidip Ateş’e anlatmıştı. Ateş ise Kelebek’e gidip Aslı’dan yardım alması gerektiğini söylemişti. Böylece Aslı ve Ateş tekrar bir araya gelebileceklerdi.

Kelebek, Aslı ile konuştuktan ve Su ile barışmak istediğini söyledikten sonra Aslı’nın yardımları sayesinde Su ve Kelebek yeniden barışmışlardı ve ilişkileri tekrar eskisi gibi çok güzel gitmeye başlamıştı. Hatta beklenen şekilde Ateş ile Aslı da yaşadıkları bazı problemlerinin üstesinde gelme konusunda başarılı olmuşlardı ve onlar da yeniden eskisi gibi mutluydular. Gençler, Yıldız, Faryalı ve Maya ilişkisinden bir hayli etkilenmişlerdi. Bu yüzden de engellerin hepsini aşmaya hazır bir hale gelmişlerdi.

Haberin Devamı

Öte yandan Bora’nın annesinin vefat etmesinin ardından herkes Bora’nın annesinin cenazesinde tekrar bir araya gelmişti. Lal, Gözde ve Evren’in planı ile alakalı olarak tüm öğrendiklerini Bora’ya anlatmıştı. Bu gerçeğin öğrenilmesinden sonra artık o da bir hedef haline gelmişti. Bora’nın hemen yardımına koşan kişiler ise beklenildiği gibi Ateş, Kelebek ve Faryalı olmuştu.