Gazete Vatan Logo
Magazin Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti!

Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti!

Ekranların sevilen dizisi 'İçerde'de 'Melek' karakterini canlandıran Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etti. İşte Bensu Soral'in İçerde ile ilgili duygusal mesajı...

Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti!

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı 'İçerde' dizisinin son bölümünde, Bensu Soral'ın canlandırdığı 'Melek' karakteri vurulup, ölüyordu.

Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etti.

Soral, "Bu meslek bana çok şey öğretti. Öncelikle hep daha iyi olmaı, hep daha ileri gitmeyi, derinleşmeyi, görmediğim ama hep hissettiğim Melek gibi insanlar ile olan koşulsuz sevgiyi... Ve bu sevgiye layık olabilmek adına gücümün alnımın terince her şeyi yapabilmeyi... Umarım buna layık olabildim. Umarım bundan sonraki tüm işlerimde de layık olabilirim... Başta izleyen ve destek veren tüm izleyicilerimiz olmak üzere Ay Yapım ailesine ve çok değerli yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma ve ekibimize sonsuz teşekkür saygı ve sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.

BENSU SORAL KİMDİR?
Türk televizyonlarının yeni yıldızlarından Bensu Soral 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Bursa doğumlu olan Bensu Soral eğitim hayatına İnegölde başlamıştır. Başarılı bir öğrenci olan Bensu Soral İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü öğrencisidir. Bensu Soral’ın soyadından dolayı birçok kişi Hande Soral’ın neyi oluyor? diye merak ediyor. Haklı bir merak olan bu sorunun cevabı ise “Evet!”. Hande Soral Bensu Soral’ın ablası. İki güzel ve genç oyuncu kardeş. Oyunculuğa adım atmasında Hande Soral’ın büyük yardımı olan Bengü Soral ilgi duyduğu oyunculuğa ilk adımını TRT1 de Yol Ayrımı dizisinde atmıştır.
Bensu Soral 1.63 boyu ve 55 kilosu ile ilk modellik yapmıştır. Ancak kendisi modellikten daha çok oyunculuk yapmak istemiş ve birçok projede küçük roller almıştır. Bensu Soral Murat Dalkılıç’ın Kader isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Oynadığı diziler Yol Ayrımı, Vicdan, Kösem Sultan, Tatlı Küçük Yalancılar. Bensu Soral’ı popüler yapan ve izleyiciler tarafından beğenilmesine sebep olan dizi Tatlı Küçük Yalancılar olmuştur. Dizi her ne kadar erken final yapsa da, birçok genç yeteneğin sektöre katılmasını ve ünlü olmasını sağlamıştır. Bu isimlerden biri de Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı rolüyle oyanayan Bensu Soral olmuştur.

Haberin Devamı