Gazete Vatan Logo
Magazin Başkası olma kendin ol!

Başkası olma kendin ol!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit şimdi de Türkiye’nin Brangelina’sı olmaya karar verdiler

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit hangi ünlü çift gibi olacaklarına bir türlü karar veremediler. Önce Türk sinemasının efsane çifti Türkan Şoray ile Kadir İnanır gibi olmayı istediler. Rol aldıkları “Aşk Sana Benzer” filmine “Selvi Boylum Al Yazmalım”ı anımsatan sahneler koyarak bir deneme yaptılar. Filmin ilk fragrmanını izleyenler hemen hatırlar. Burak Özçivit otomobiliyle Fahriye Evcen’in içinde olduğu otobüsün yolunu kesiyor. Fonda “Hasretinle yandı gönlüm” şarkısı. Burak iç sesiyle “Elinden tutup seni evimize götürmeye geldim” diyor. Fahriye yine iç sesiyle “Hiç gelmezsin sandım, sana sarılamam sandım” diye karşılık veriyor. Buram buram “Selvi Boylum Al Yazmalım” kokan bu sahnede ne yazık ki Asya ile İlyas olamıyorlar. Onlar gibi duygularını izleyiciye geçiremiyorlar. Keşke sadece ‘iç sesle’ olsa ama olmuyor. Film vizyona girdikten bir süre sonra ibreyi yurt dışına çeviriyorlar. Sırada Angelina Jolie ile Brad Pitt çifti var. Bu son dakika değişikliğini dün basın danışmanları aracılığıyla bir bülten göndererek duyuruyorlar.

Haberin Devamı

Filmin büyüğü burada

Bülten’in ilk cümlesi şöyle: “Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti Türkiye’nin yeni Brangelina’sı oldu. “Vay vay vay ne yaratıcı.. Nereden çıktı? “Birbirlerine çok yakışıyorlarmış. Bu beraberliğin meyvesini gişede de görmeye başlamışlar.” Bültendeki cümleler böyle. Bu yüzden mi Türkiye’nin Brangelina’sı oldular. Niye Fahriye Evcen ile Burak Özçivit gibi olmayı denemiyorlar anlamış değilim. İki güzel ve sevilen insan niye başkasına benzemek zorunda olsun ki.

Tarkan şarkısında ne güzel demiş. “Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin” diye...

Ama yok illa birileri gibi olmak zorundayız. Hep bir gizli planları var. Filmin büyüğünü basın karşısında oynuyorlar. Aşk iddialarını yalanlayalım, filmin vizyon tarihine yakın sessizliğe bürünelim, el ele ilk pozu galada verelim. Ne yorucu işler. Halbuki bırak hayat istediği gibi aksın, samimiyet her zaman kazandırır. Size de yazık bize de...