Gazete Vatan Logo

Bahçeli'den çok sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den, 'bozkurt' işareti yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki geldi.Bahçeli, 'bu gafillere dersini verin' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen mitingte halka hitap etti.Kılıçdaroğlu'nun otobüsten "gayri samimi şekilde" bozkurt işareti yaptığını belirten Bahçeli, "Otobüslerden bir başkasını gördüğünde şöyle yapanlar (zafer işareti) ülkücülerin harman olduğu yerden geçerken böyle yaparak (bozkurt işareti) sizi aldatacaklarını mı zannediyorlar. Bu gafillere dersini vereceksiniz. Bu gafillere 9 gün sonra haddini bildireceksiniz. MHP üzerinden kimse kurban kesmeye çalışmasın. Çünkü MHP hakkını kimseye yedirtmez" diye konuştu.



'GAFLET İÇİNDELER'

Anadoluyu adım adım dolaştıklarını ve milletin alakasının MHP'ye yöneldiğini gördüklerini anlatan Bahçeli, bunu örtmeye çalışanların "gaflet içerisinde olduğunu" öne sürdü. Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Televizyonlara çıkarak 'Kamuoyu araştırmaları yaptırıyoruz, arkasından da bunun siyasi değerlendirmesini konuşuyoruz' diyen besleme unsurlardan olanların değerlendirmelerine aldırış etmemeniz lazım. Hangi kamuoyu araştırmasına sorsanız, '4 bin denekle yaptık biz bunu, AKP şu, CHP bu' diyerek iki parti ile değerlendirme yapıyorlar. Bu değerlendirmeyi yapan insanlar demokrat değillerdir, milli iradeye saygıları yok. Seçime giren 25 parti var, bunların içerisinde milli iradeyi 2 partinin kafesine koymaktadırlar. Ya AKP diyorlar, ya CHP diyorlar, başkası var mı, yok mu, hesaba katmıyorlar. Yok farzederek milli iradeyi kırıyorlar, demokrasinin ayıbını ortaya koyuyorlar. Bunları alışkanlık haline getiriyorlar.

NE AKP NE CHP

Bunlara dikkat etmemiz lazım. Polatlı'dan sesleniyorum, şu kalabalığa baktığınız zaman bütün deneklerinin en az 10 katıdır. Bu ülkede seçimi kazanma şansı sadece AKP'de, CHP'de değildir. Polatlı'da vatandaşlarımız haykırıyor, ne AKP, ne CHP; her zaman MHP diyor. Bu sese kulak vermeleri lazım, bu sesi iyi algılamaları, iyi anlamaları lazım. MHP'nin de varlığını Allah'ın izniyle 30 Mart'ta görerek, bu zafere tanık olacaklarını bilmeleri lazım."

Haberin Devamı