Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma

3 Kasım Cuma günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına geçiyor. Gündeme dair tüm merak ettikleriniz sabah haberleri ile ekranlarınıza yansıtılacak. Erken uyananlardansanız mutlaka haber bültenini seyrederek güne başlamalısınız. Akşam kuşağında “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Cemal gerçekten cinayeti kendi üstüne aldı mı? Konakta gelişen olaylar neler? Tüm merak edilenler yeni bölüm sayesinde sonuçlanacak…Heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma

Sabah “Kahvaltı Haberleri” ile dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm gelişmeler ekranlarınıza getiriliyor. Haber bülteninin bitiminden sonra 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlarda dikkati çekiyor. Programı seyrederken dini anlamda tüm merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve dilerseniz soru gönderiminde bulunabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı yaşam programı ekranlara gelecek. Farklı hayatlar ve farklı hikayeler… Dünyası başına yıkılan, yaşadıkları ile acısını kalbinde büyüten geride kalanlar…Programda yine ölümün ve yaşamın arasında sıkışıp kalmış hayatlara tanıklık edebileceksiniz. Faili meçhul cinayetlere ve kayıplara dair tüm sır perdeleri su yüzüne çıkacak.

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile gündeme dair gelişmelerden özet olarak bilgi edinebilirsiniz. 13:55’de “Seven Ne Yapmaz” adlı komedi dizisinin tekrarı karşınıza çıkıyor. Aşk, macera, komedi, eğlence ve daha fazlası… Kah eğlendiren kah güldüren dizinin tekrar bölümüyle güzel bir gün ortası geçirmeye ne dersiniz? Yeni bölümünü seyredemediyseniz sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

16:00’da “Esra Erol’la” adlı evlenme programı sevenleri ile buluşuyor. Birbiri için talip olan çiftler, değerli konuklar ve yorumcular eşliğinde eğlence kaldığı yerden devam ediyor. Zaman zaman güleceğiniz zaman zaman ağlayabileceğiniz programı takip ederek merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” bülteni dünya gündemini ilgilendiren gelişmeleriyle ve sıcak son dakika haberleri ile seyircilerini bilgilendiriyor. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara muhteşem bir giriş yapıyor. Her sahnesi merak uyandıran yeni bölümde Cemal, kardeşi Ali’nin cinayet olayını üstlenecek mi? Ali’nin misilleme yapmasından mı korkuyor? Dolu dolu güzel bir yeni bölüm ile ekranlarınızı renklendirebilirsiniz.

00:15’de “Son Durak” adlı gündem ötesi haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Hemen ardından saat 01:20’de “Kanatsız Kuşlar”, 04:10’da ise “Kırgın Çiçekler” adlı dizi tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı