Gazete Vatan Logo

Yüzde 80'i doldu

Konforist Öğrenci Yurdu yüzde seksenlik doluluk oranına ulaştı.

Yeni eğitim öğretim döneminde İstanbul’da okuyan kız ve erkek öğrenciler için yepyeni bir yaşam alanı yaratan Konforist, sunduğu hizmetler ve sahip olduğu yüksek standartlarla nitelikli bir yurt arayan öğrencilerin ilk tercihi arasında yer alarak kontenjanını %80 doldurdu.

Yurtlara en çok talep vakıf üniversitelerinden

İstanbul’da üniversite eğitimi alan kız ve erkek öğrenciler için yeni nesil yaşam alanları oluşturan Konforist, sunduğu imkanlar, konforlu yapısı ve fark yaratan hizmetiyle üniversitelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Kız ve erkek yurtları ile yaklaşık 500 kişilik kapasitesini doldurmak üzere olan Konforist’e en çok talep ise İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Biruni Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen vakıf üniversitelerinden geliyor.

"Nitelikli öğrenci yurtlarına ilgi arttı"

Öğrenciler için yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunmayı amaçladıklarını belirten Avrupa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, “Üniversitelerde tercih döneminin başlaması ve kayıtların tamamlanmasıyla birlikte çok kısa bir sürede kapasitemizi %80 doldurduk. Bu oran nitelikli öğrenci yurtlarının artık kendini ispat ettiğinin bir göstergesi. Konforist’i tercih edenlerin büyük bir çoğunluğu ise vakıf üniversitelerinden. Hem öğrencileri hem de aileleri memnun edecek pek çok hizmet sunuyoruz. Bu da öğrencilerin bizi tercih etmelerindeki en önemli faktörlerden biridir” dedi.

Haberin Devamı