Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde ekip büyük tehlike atlattı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde ekip büyük tehlike atlattı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM FRAGMANI

Hüsnü, Suat, Nazike ve Makbule, Metin ve Aslı yüzünden karakolluk olurlar. Makbule karakolda aynı kavgacı tavrını sergileme devam eder. Bunun üzerine Rıza ve Mesut’ da karakola gelirler. Rıza Aslı’nın annesi Makbule’yi sakinleştirmeyi başarır ama Makbule hala Metin’den şikayetçidir. Olay Metin’in Aslı’yı istemesi sözüyle tatlıya bağlanır.

Ekip, bir kaza ihbarı üzerine olay yerine gelir. Bir motorsiklet bir araç ile çarpışmıştır. Ambulans doktoru Gökhan, durumu ağır olan Cemil ve diğer çocuk ile ilgilenir. Cemil’in yaşama şansı olmadığı için, Gökhan olay yerinde bulunan ambulansa öbür genci yerleştirir ve onu hastaneye gönderir.

Olay yerinde bulunan ve Cemil’in babası olan Ferhat ise oğlunu öldürenin doktor Gökhan olduğuna kendini inandırıp, adamdan intikam almanın peşine düşer.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE AYRILIK

Başrollerini Uğur Pektaş, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar'da, 9 yıldır diziyi yazan senaristler dizi ile tüm bağlarını kopardı.

Dizinin usta senaristleri Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Ömer Genç ile yollar ayrıldı. Fenomen diziyi artık yeni bir senarist ekibi yazacak.

Ozan Emre Yurdakul diziden ayrıldıklarını bu tweetle duyurdu.

'9 sezonluk Arka Sokaklar macerası biz yazarları için sona ermiştir yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler'