Gazete Vatan Logo

AÖF sınav sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu mu? AÖF sonuçları ne zaman açıklacak?

Binlerce üniverisite öğrencisinin mezun olmak için girdiği üç ders sınavı 22 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşti. Öğrenciler AÖF üç ders sınavı´ndan çıktıktan sonra akıllarına takılan ilk soru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Peki AÖF üç ders sınavı ne zaman açıklanacak?..

Binlerce üniverisite öğrencisinin mezun olmak için girdiği AÖF üç ders sınavı 22 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşti. Öğrenciler heyecanla sınav sonuçlarını bekliyorlar. AÖF sınavının sonuçlarının 15 gün içinde açıklanması bekleniyor. AÖF üç ders sınavının sonuçları ve sınav soruları https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden erişime açılacak.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF üç ders sınavının sonuçlarının geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi on beş gün içerisinde AÖF resmi internet sitesi üzerinden ilan edilmesi bekleniyor. Adaylar sınav sonuçlarını "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinden ya da "https://ekampus.anadolu.edu.tr/" adresi üzerinden sorgulayabilecek.

AÖF YENİ KAYIT DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

AÖF üç ders sınavının ardından yeni dönem için geri sayım da başlayacak. AÖF 2017-2018 yılı için yeni kayıt tarihi 21 Ağustos 2017'de başlayacak. Adaylar kayıtlarını AÖF internet sitesi üzerinden gerçekleştirecek.