2017

2017

Son dakika 2017 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2017 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2017 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2017

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2017 gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.197 2017 haberi bulunmuştur. Tüm 2017 haberleri aşağıda listelenmiştir.
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Çocukların okula katılım oranı açıklandı! Verileri görenler gözlerine inanamadı
Çocukların okula katılım oranı açıklandı! Verileri görenler gözlerine inanamadı Türkiye İstatistik Kurumu (tüik), Türkiye genelinde eğitim kademesi ve cinsiyete göre okul tamamlama oranları, yıllara göre artış gösterdi. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde yüzde 98,4 olan ilkokul tamamlama oranı, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yüzde 98,5 oldu.Ortaokul tamamlama oranı, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde yüzde 90,2 seviyesinden 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yüzde 96,3 oldu. Ortaöğretim tamamlama oranı ise yüzde 65,1'den yüzde 80,3'e yükseldiği açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Türkiye'de velayete verilen çocuk sayısı arttı!
Türkiye'de velayete verilen çocuk sayısı arttı! Türkiye'de son yıllarda boşanan çift sayısındaki artış, velayete verilen çocuk sayısına da yansıdı. 2017'de 108 bin 297 olan velayete verilen çocuk sayısı 2023'te 171 bin 213'e ulaşarak, 7 yılda yüzde 58,1 arttığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.04.2024 Gündem
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor
Akraba evlilikleri açıklandı! 14 yıldır ilk yaşanıyor Gelenekçi toplumlarda görülen ve Türkiye'de geçmişte yaygın olan akraba evliliği 2010'da 34 bin 564 olan akraba evliliği sayısı, 2023'te 18 bin 26'ya düştü. Akraba evliliklerinin en yaygın olduğu Şanlıurfa'da 15 bin 155 evliliğin yüzde 17,7 oranla birinci olduğu açıklandı.
2.04.2024 Gündem
Adana’dan Rusya’ya ihracat yapanlara eğitim verildi! Zorluklar anlatıldı
Adana’dan Rusya’ya ihracat yapanlara eğitim verildi! Zorluklar anlatıldı Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Rusya’ya taze meyve-sebze ihracatı yapan tüccarlara eğitim verildi.
1.04.2024 Adana
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2017'de başlatılan 'Sıfır Atık Hareketi'nin çalışmalarını konu alan 'Sıfır Atık' gazetesinin yeni sayısı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi. Hem kadın, hem genç, hem de toplam istihdam oranı ve iş gücüne katılım oranı son 21 yılın en yüksek düzeyine yükseldi" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2017 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2017 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.