Gazete Vatan Logo

Anne dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı - Bu akşamki bölümde neler olacak?

Geçtiğimiz hafta 20. bölümünü izlediğimiz sevilen dizi Anne'nin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Turna'nın dramı, Zeynep'in hiç beklenmedik bir zamanda onunla karşılaşması ve değişen hayatı, Cengiz'in akıl almaz gaddarlıkları ve Şule'nin zavallı dengesizlikleriyle kendine oldukça kalabalık bir izleyici kitlesi edinen Anne'de bu hafta neler olacağı yine merak konusu. Anne 21. yeni bölümde Zeynep komadan çıkacak mı?

Anne dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı - Bu akşamki bölümde neler olacak?

Anne Dizisinin Yayınlanan Son 20. Bölümünde Neler Olmuştu?

Zeynep ve Sinan geçirdikleri kazanın ardından hastaneye kaldırılırlar. Zeynep'in boynundan aşağısını hissEtmediği, hemen ameliyat olmazsa felç kalacağı anlaşılır. Fakat ameliyat çok risklidir ve doktorlar Zeynep'in bu ameliyatta hayatını kaybedebileceğini söylerler. Buna rağmen Zeynep ameliyat olmaya karar verir. Bu sırada Şule ve Saniye, bir depoda Turna'nın yerini söylemesi için Cengiz'e yalvarmaktadırlar. Fakat Cengiz Turna'nın öldüğünü söyler ve sırtını döner. Bu sırada Saniye orada bir buzluk olduğunu fark eder, kafasında eski anılardan biri canlanır, Cengiz'in başına vurarak onu bayıltır. Cengiz'in cebinden çıkan anahtar buzluğun kilidini açar ve Turna, kendinden geçmiş bir halde, oradadır. Şule kucağında Turna'yla sinir krizi geçirirken, küçük kız kendine gelir. Fakat az önce yerde hareketsiz yatan Cengiz, arık orada değildir.

ANNE DİZİSİNİN ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Zeynep'in kaza geçirdiğinden habersiz olan Şule ve Turna eve gelirler. Şule'nin aklı tüm olanlara rağmen hala Cengiz'dedir, Turna'ın ise Zeynep'de. Zeynep de ameliyattan önce Turna'yla konuşmak ister ama Şule telefonuna cevap vermez. Turna'ya sürekli Zeynep'i kötülemekte, kendisini kurtarmaya gelmediğini söylemektedir. Zeynep'in ısrarla aramalarına sonunda cevap verirler ve hastaneye Zeynep'in yanına giderler. Zeynep Turna'ya yeni bir iş başlayacağını, çok uzaklara gideceğini ve artık kendisiyle ilgilenemeyeceğini söyler. Böylece ameliyat başarılı geçmezse, Turna Zeynep'in öldüğünü bilmeyecek ve acı çekmeyecektir.

Haberin Devamı

Anne Dizisinin 21. Bölümünde Neler Olacak?

Dizinin merakla beklenen 21. bölümü, 28 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de hayranlarıyla buluşacak. Bu arada yayınlanan iki fragman merakları iyice artırdı. Zeynep'in ameliyatı iyi geçmiş, sağlığına kavuşmuştur. Ama onu kötü bir haber beklemektedir; Melek ölmüştür. Zeynep Melek'in mezarı başında, gözyaşları içinde O'ndan özür diler. Ailesine Sinan'la birlikte evlat edinmeye karar verdiklerini açıklar. Fakat bu sırada Gönül Melek'in hayatta olduğunu öğrenir. İşler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelecek gibi görünüyor. Bekleyelim ve görelim.

Haberin Devamı