Gazete Vatan Logo
Magazin Angelina Jolie'nin ayrılık gözyaşları!

Angelina Jolie'nin ayrılık gözyaşları!

Brad Pitt ile boşanma davası süren Angelina Jolie, ilk kez ayrılık hakkında konuştu. “Ailece zor zamanlardan geçiyoruz” diyen Jolie, gözyaşlarını tutamadı

Angelina Jolie'nin ayrılık gözyaşları!

Hollywood’un efsane çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanma haberi geçtiğimiz Eylül ayında gündeme bomba gibi düşmüştü. Davayı açan Jolie, sessizliğe bürünmüş ve kameralar karşısına çıkmamıştı. Önceki gün yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi ‘First They Killed My Father’ın Kamboçya tanıtımı için altı çocuğuyla birlikte Kamboçya’ya giden 41 yaşındaki yıldız isim, boşanma davasıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

BBC’ye röportaj veren Jolie, “Bu konu hakkında çok zor bir dönem olduğu, bir aile olduğumuz ve daima bir aile olacağımız dışında çok fazla şey söylemek istemiyorum. Ailece çok zor zamanlar geçirdik. Şu an odak noktam çocuklarım, çocuklarımız. Bir aileyiz ve daima öyle olacağız, bu benim başa çıkma yöntemim. Bunun bir şekilde bizi daha güçlü ve daha yakın hale getirdiğinden emin olmak için bir yol bulmaya çalışıyorum” derken gözyaşlarını tutamadı.