Gazete Vatan Logo

Alaçatı’da huzurun adresi

Alaçatı’daki yedi odalı Seven Rooms Butik Otel, romantik ve huzurlu bir tatil geçirmek için doğru adres...

Alaçatı’da huzurun adresi

Kendinizi villanızın bahçesinde dinlenirken hayal edebileceğiniz bir mekanda keyifli bir tatil yapmak isterseniz Seven Rooms Butik Otel tam da bu isteğinize karşılık verecek nitelikte. Nagihan ve Tuğsan Ersin hayalini kurdukları tatili konuklarına da yaşatmak istedikleri için geçen yıl bu fikirle yola çıkmış. Ev ortamının sakinliğini hareketli gece yaşamına taşıyan otelin ortamı çocuklu aileler için ideal ama sanmayın ki sevgilinizle de romantik bir tatil geçiremezsiniz.

Seven Rooms Butik Hotel hem dinlenip huzur bulmak, hem de doyasıya eğlenmek isteyenler için aile sıcaklığında konforlu bir tatil vadediyor. Adını oda sayısından alan Seven Rooms Butik Otel, odalarında günün trendlerini konfor ile birleştiriyor. 4’ü cumbalı, 3’ü ise 3 kişilik olan odalarda aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Merkeze yürüme mesafesinde olan taş otel misafirlerine dilediklerinde Alaçatı’nın rengarenk sokaklarına ve birbirinden özgün mekanlarında şehir hayatına karışma fırsatı sunarken, istedikleri anda da yeniden huzura kavuşmaları sağlıyor.

Haberin Devamı

Gözde mekanlarda indirim

THY personeli ve resmi kurumlarda çalışanlara yüzde 20 indirimle hizmet veren Seven Rooms Butik Hotel, misafirlerine bölgenin gözde mekanları Meyhane Şeref’e ve De Porto Sea Food’ta yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Sanat ve sanatçı dostu

Alaçatı ve Çeşme’deki sanatsal etkinliklere sponsor olan işletme, Alaçatılılara kahkaha dolu bir gece yaşatan Kocamın Nişanlısı adlı tiyatro oyununun oyuncularına ev sahipliği yaptı.