Gazete Vatan Logo

Aile bütçesine 70 milyon liralık ‘dijital bereket’

Vodafone, Ramazan için Dijital Bereket Paketi” hazırladı. Paketle A101’de geçerli 50 TL çek, 6 GB’a varan internet ve her yöne 3 bin dakika hediyeler arasında. Paketle ailelerin bütçesine 70 milyon TL’lik katkı hedefleniyor

Aile bütçesine 70 milyon liralık ‘dijital bereket’

Vodafone, “Türkiye’nin ilk Dijital Bereket Paketi” konseptiyle geliştirdiği yeni kampanyasıyla Vodafone’a gelen abonelere seçtikleri tarifelere ek olarak ücretsiz alabilecekleri, iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan 3 ay geçerli kapsamlı bir paket sunuyor.

Paketle abonelere tüm A101 mağazalarında geçerli 50 TL’ye varan hediye çekinin yansıra 6 GB’a varan internet ve her yöne 3 bin dakikaya varan hediyeler verilecek. Abonelerin “Vodafone Yanımda” uygulamasına girerek faydalanabileceği “Dijital Bereket Paketi” ile ailelerin bütçesine 70 milyon TL’lik katkı sağlanması hedefleniyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, yaptıkları ankete göre Ramazan’da internet kullanımımı yüzde 43, dakika kullanımının yüzde 51 arttığını söyledi. Aksoy, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu kapsamda, Ramazan ayında abonelerimizin artan iletişim ihtiyaçlarını en uygun ve avantajlı tekliflerle karşılarken mutfak harcamalarını da azaltmak amacıyla kampanya düzenledik. Ramazan demek, bereket demek. Bu bereketli ayda biz de Vodafone’a gelen abonelerimize özel geliştirdiğimiz avantajlı tekliflerle tüketicilerin hem hatlarına hem de evlerine bereket getirecek bir kampanya tasarladık. Vodafone’a gelen abonelerimize seçtikleri tarifelere ek olarak ücretsiz alabilecekleri, iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan kapsamlı bir paket sunuyoruz. Bu kampanyayla ailelerin bütçesine 70 milyon TL’lik katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı