Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 11. bölümde neler olacak?

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ile Gökçe Bahadır’ın paylaştığı Adı Efsane dizisinin 11. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. İlgiyle izlenen 10. bölümün ardından Adı Efsane dizisinin 11. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin 11. bölüm fragmanında yeni bölümle ilgili önemli ipuçları var. Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ve 11. bölüm fragmanı ile ilgili tüm merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Adı Efsane 11. bölümde neler olacak?

Adı Efsane dizisi 10. bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara gelmişti. Dizinin yeni bölümü tüm takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. Bölüm öncesi Adı Efsane dizisinin 11. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde kızları isyan bayrağını çekiyor. Tarık takımdaki gençlere ve onların hayatlarına çok fazla özen gösterdiği ve onlarla çok fazla ilgilendiği için bu durum kızlarını giderek daha fazla üzüyor. Bunun üzerine kızlar babalarına patlıyorlar. Aslında kızlar da hiç haksız sayılmazlar. Çünkü Tarık, takımdakilerle ilgilenirken hiç istemese de kızlarını büyük oranda ihmal ediyor. Bir de bu ihmali kızı Zeynep’in ağlamaklı bir şekilde söylemesi Tarık’ı çok üzüyor. Tarık kızlarının bu tepkileri karşısında bir karar vermek durumunda kalıyor.

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Aynı zamanda Tarık’ın kızlarına karşı ilgisizliği Seçil’in de dikkatini çekiyor. Seçil de bu durumu Bahar’a karşı kullanmaya karar veriyor. Bahar’ın yanına giderek ona adeta meydan okuyan Seçil, dizinin yeni bölümünde Bahar ile bir savaşa gireceğinin sinyallerini veriyor.

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde Tarık’ın neler yapacağı merakla bekleniyor. Adı Efsane dizisi 11. bölümü ile 8 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak!

Adı Efsane Dizisinin 10. Bölümünde Neler Olmuştu?

Adı Efsane dizisinin son yayınlanan 10. bölümüne Sibel damga vurmuştu. Dizinin son bölümünde Sibel Hakan’ı öpmüş ve ona karşı olan aşkını itiraf etmişti. İşte bu olaydan sonra ortalık bir hayli karışmıştı. Her ne kadar Hakan Sibel’i engellemeye çalışsa da Sibel istediğini yapmış ve ortalığı birbirine katmayı başarmıştı. Bunun üstüne Sibel bir de Fiko’ya ondan ayrılmak istediğini söylemişti. Ancak Fiko tüm bu olanlara bir türlü anlam verememişti. Hatta onunla da kalmayıp Sibel bir de Melis’e Hakan ile olanları anlatmıştı.

Hakan tam Melis ile aralarındaki buzları eritmeye çalışırken bu öpücük mevzusu onun canını bir hayli sıkmıştı. Hakan tüm bu olanları Fiko’ya da Melis’e de nasıl açıklayacağını bilemez bir hale gelip çok sinirlenmişti.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Tarık ile Bahar için de durumlar hiç de iyi gitmiyordu. Onların aralarındaki kara kedi de Kevser Hanım ve Seçil olmuştu. Kevser Hanım özellikle Tarık ile Bahar beraberliğine kesinlikle izin vermemişti. Kevser Hanım bu durumu Tarık’a da Bahar’a da söylemişti. Tarık da Bahar’dan bir cevap bekliyordu ancak Tarık bir türlü Bahar’dan istediği cevabı alamamıştı.