Gazete Vatan Logo

84 yaşındaki milyarder 26 yaşındaki eşinden boşandı

Avusturyalı milyarder Richard Lugner, kendisinden neredeyse 60 yaş küçük Playboy modeli beşinci eşinden de boşandı.

84 yaşındaki milyarder 26 yaşındaki eşinden boşandı

Gazetevatan

84 yaşındaki Richard Lugner Alman televizyonunda sunuculuk yapan eski Playboy modeli 26 yaşındaki Cathy Schmitz ile 2014'ün Eylül'ünde evlenmişti.

Cathy, daha önceki evliliklerinden sonra sonsuza kadar evlenmeme yemini eden milyarderin fikrini değiştirmeyi başarmış ve ona 7 aylık kısa bir süre içerisinde evlilik kararı aldırmıştı.

Kim Kardashian, Pamela Anderson ve Paris Hilton gibi ünlü isimleri Viyana Opera'sına davet eden isim olarak bilinen Lugner'in yeni eşi Schmitz playboy modeli olarak tanınıyor.

Bu yıl, iki hafta önce prostat kanseri teşhisi konulan milyarder için iyi bir yıl olmadı.

Radyasyon terapisi sürdüğü söylenen Lugner düğünden sonra yeni eşinin banka bakiyesiyle daha çok ilgilenmesinden korktuğunu belirterek "Her zaman endişeliyim. Kadınlar çok tehlikelidir. Evlenmek tehlikelidir. Ama genç kadınlarla savaşmayı seviyorum. Bu benim için daha iyi" şeklinde konuşmuştu.

Her iki taraf da mahkemede görülecek ve boşanma kağıtlarını imzalayacağı için, rıza halinde bir ayrım olduğu için çabucak çözülecektir.

Haberin Devamı

Boşanmanın anlaşmalı olacağı için çabuçak çözüleceği söylenior.

İnşaat girişimcisi Lugner bu yıl, Donald Trump'tan esinlendiğini söyleyerek Avusturya Cumhurbaşkanlığı için bağımsız aday olarak öne çıkmıştı. Eski Playboy modeli eşinin mükemmel bir "First Lady" olacağını düşünüyordu.

Fakat politik kariyeri Trump kadar başarılı olamadı ve ilk turda elendi.