Gazete Vatan Logo

‘Erkan bebek’, ev sözünün yerine getirilmesini bekliyor

Marmara Bölgesi’ni vuran 17 Ağustos Depremi’nin ardından İzmit’te ziyaret ettiği çadır kentte ABD Başkanı Bill Clinton’ın kucağına aldığı sırada burnunu sıkan ‘Erkan Bebek’ 18 yaşına girdi.

‘Erkan bebek’, ev sözünün  yerine getirilmesini bekliyor

Marmara Bölgesi’ni vuran 17 Ağustos Depremi’nin ardından İzmit’te ziyaret ettiği çadır kentte ABD Başkanı Bill Clinton’ın kucağına aldığı sırada burnunu sıkan ‘Erkan Bebek’ 18 yaşına girdi. Erkan Işık, 2009 yılında Clinton ile İstanbul’da görüştüğünü, burada kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş tarafından ev sözü verildiğini belirterek, verilen sözün geç de olsa yerine getirilmesini istedi.

‘Hayatımız aynı’

Erkan Işık, kirada oturduklarını belirterek, “Harçlığımı çıkarmak için çalışıyorum. Bir yandan üniversiteye hazırlanıyorum. 4 kardeşiz ve ailemin bana para verip başka bir şehirde okutmaya durumu yok” dedi. Deprem üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen hayatlarında hiçbir şeyin değişmediğini söyleyen Erkan Işık, “Hayatımızda hiçbir şey değişmedi. Depremin üzerinden 18 yıl geçti ve hayatıma devam ediyorum. Garsonluk yapıyorum. Aynı zamanda lise eğitimime devam ediyorum” diye konuştu.