Gazete Vatan Logo

Zalim İstanbul 30. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 30. bölüm fragmanları…

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulan Nedim, intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyordu. Cemre ise Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenmişti. Peki Zalim İstanbul 30. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 30. bölüm fragmanları…

Zalim İstanbul 30. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 30. bölüm fragmanları…

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Simay Barlas ve Ozan Dolunay'ın rol aldığı Zalim İstanbul dizisinin 30. yeni bölümü dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Zalim İstanbul'un 30. yeni bölümünde Cemre'nin kaçırılması herkesin hayatını alt üst edecek. Peki Zalim İstanbul 30. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 30. bölüm fragmanları…

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şeniz oğlunu kaybetmeyi göze alamaz ve kokteyl gecesi Cemre’yi susturur. Cenk onunla konuşmak isteyen Cemreyi aramaktadır, bu durum Nedim’in de dikkatini çeker. Şenizin planı umduğu gibi ilerlemez. Cenk Cemre’nin yokluğunun izini sürerken Nedim cep telefonuna gelen mesaj ile şok olur. Seher ise yıkılmış kızından bir haber alabilmek için çaresiz beklemekteyken, Civan Damla ile birlikte harekete geçer. Civan’ın telaşı onlar için beklenmeyen bir tehlikeye sebep olur. Şeniz durumu kontrol altına almaya çalışırken, Cenk ve Nedim için ise iş birliği yapmaktan başka çare yoktur.

ZALİM İSTANBUL 30. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL 30. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ZALİM İSTANBUL DİZİSİNİN 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim’in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk’i çileden çıkarır. Cemre iki kardeş arasındaki giderek dozu artan düşmanlığı gördükçe bir karar alacaktır. Bu arada Şeniz, sinsi planlarına bir yenisini daha eklemek üzeredir.

ZALİM İSTANBUL KONUSU NE?

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sloganı ile yayın hayatına başlayacak Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim için Artvin’den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkânı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay’ın güzel eşi Şeniz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk’i yurt dışında okutan Yeliz Agah’ın yeğeni Nedim’i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Fikret Kuşkan

Deniz Uğur

Mine Tugay

Ozan Dolunay

Simay Barlas

Berker Güven

Bahar Şahin

Sera Kutlubey

İdris Nebi Taşkan

Ayşen Sezerel

Gamze Demirbilek