Zalim İstanbul

Zalim İstanbul

Son dakika zalim istanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zalim istanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zalim istanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zalim İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zalim istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 zalim istanbul haberi bulunmuştur. Tüm zalim istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak havuz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2023 Magazin
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda Son dönemlerde oynadığı rollerle adından söz ettiren Sera Kutlubey ile hem oyunculuğuyla ilgili hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ihanet sorusuna şaşırtan bir cevap verirken kendisine uğur getirdiğine inandığı ritüeli de ilk kez açıkladı!
25.01.2023 Magazin
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Instagram sayfasını aktif olarak kullanan Mine Tugay, cesur kostümüyle kamera karşısına geçti.
23.09.2022 Magazin
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’ Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımları ile büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini korkutan 43 yaşındaki oyuncu, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.
6.09.2022 Magazin
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?"
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?" Medcezir dizisiyle ortalığı kasıp kavuran Mine Tugay Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok yapımda rol aldı. Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tugay'ı sürekli taciz eden bir takipçinin sorusu ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.
25.08.2022 Magazin
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı!
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı! 'Babam ve Ailesi' 'Zalim İstanbul’ gibi dizilerle ünlenen Sera Kutlubey geçtiğimiz günlerde ‘Plüton’un Düş’üşü’ adlı kitabını yayınlamıştı. İmza günü için Bodrum’a giden oyuncu deniz sezonunu da açtı.
5.07.2022 Magazin
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı! Gülümse Kaderine, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir ve Zalim İstanbul gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı.
30.06.2022 Magazin
Mine Tugay'dan derin yırtmaçlı poz!
Mine Tugay'dan derin yırtmaçlı poz! Final yapan "Zalim İstanbul" adlı dizide izleyici karşına çıkan oyuncu Mine Tugay, şu sıralar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mine Tugay, şimdi ise derin yırtmaçlı lacivert elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
16.06.2022 Magazin
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
Mine Tugay'dan cesur paylaşım! Mavi elbisesiyle göz kamaştırdı...
Mine Tugay'dan cesur paylaşım! Mavi elbisesiyle göz kamaştırdı... Son olarak Zalim İstanbul isimli dizide rol alan Mine Tugay, bir süredir ekranlardan uzak. Son zamanlarda kariyerinden çok Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen Mine Tugay, cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. Mine Tugay, şimdi ise derin dekolteli mavi elbisesiyle birçok pozunu paylaştı.
11.02.2022 Magazin
Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski hali...
Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski hali... Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Simay Barlas gündemden düşmüyor. Son dönemin popüler ismi genç yaşına rağmen başarısıyla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Zalim İstanbul dizisiyle tanınan Aziz dizisiyle hayran sayısını ikiye katlayan Simay Barlas’ın estetiksiz hali görenleri şaşırttı.
21.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Bahar Şahin son pozuyla dikkatleri üzerinde topladı!
Ünlü oyuncu Bahar Şahin son pozuyla dikkatleri üzerinde topladı! Geçtiğimiz yıl ekrana veda eden Zalim İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan Bahar Şahin, bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.
19.12.2021 Magazin
Bahar Şahin'e yorum yağdı! 'Bu kadar güzel olunur mu?'
Bahar Şahin'e yorum yağdı! 'Bu kadar güzel olunur mu?' En son Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ancak şimdilerde dijital bir platformda sevenleriyle buluşan ünlü oyuncu Bahar Şahin, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Şahin, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.
14.12.2021 Magazin
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi…
Berker Güven kimdir, kaç yaşında? Nihal Yalçın’ın sevgilisi Berker Güven’in biyografisi… Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, gündemdeki yerini koruyor. Nihal Yalçın’a oyuncu sevgilisi Berker Güven destek verdi. Nihal Yalçın’ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Güven, “Saygıyla, sevgiyle, tüm desteğimle arkanda sadece durmayı bilerek seni iftihar ve hayranlıkla izliyor olacağım. Mutlulukların daim olsun sevgilim. Seninle gurur duyuyorum!” diye yazdı. Peki, Berker Güven kimdir, kaç yaşında ve nereli?
11.10.2021 Gündem
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri!
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri! Zalim İstanbul, Vatanım Sensin ve Alev Alev dizisinde oynayan Berker Güven ile Nihal Yalçın arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Gümüşlükte objektiflere yakalanan Nihal Yalçın ve Berker Güven arasındaki yaş farkı olay oldu. Peki, Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? İşte Berker Güven biyografisi!
15.07.2021 Gündem
Bahar Şahin hastaneye kaldırıldı!
Bahar Şahin hastaneye kaldırıldı! Oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve dizi sitenden ayrıldığını açıklamıştı. Son dönemin yıldızı parlayan oyuncusu, hastanelik oldu.
8.01.2021 Magazin
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Televizyon
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi Oyuncu Farah Zeynep Abdullah (30) ile 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (24), geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülenmişti. İkili, dün de Levent’te bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yakalandı.
10.07.2020 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen aşk mı yaşıyor?
Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen aşk mı yaşıyor? 30 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (25) birlikte görüntülenince, yeni bir aşk mı doğuyor sorularına neden oldu. İkili bir bahçede eğlenceli tenis oynarken görüntülendi.
25.06.2020 Gündem
Bahar Şahin aşkı sette buldu!
Bahar Şahin aşkı sette buldu! Zalim İstanbul dizisinin Ceren'i Bahar Şahin, kendisi gibi oyuncu olan Cenan Adıgüzel'le birlikteyken, 'Zalim İstanbul' setinde yakınlaştığı iddia edilen Ozan Dolunay'la, Bostancı'da bir mekanda öpüşürken görüntülendi.
24.06.2020 Magazin
Deniz Uğur sezonu açtı
Deniz Uğur sezonu açtı Tatil sezonunu açan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
23.06.2020 Magazin
Zalim İstanbul final fragmanı yayında!
Zalim İstanbul final fragmanı yayında! Cenk ve Nedim arasında buzlar erirken, gerçekler bir bir ortaya çıkmaya devam eder.
22.06.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zalim İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zalim istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.