Gazete Vatan Logo

Yüzlerine tükürmek için Hatay’a gittim

Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nı şehit eden PKK’lı teröristler MİT’in düzenlediği operasyonla yakalanarak Hatay’a getirildi.

Yüzlerine tükürmek için Hatay’a gittim

Şehidin eşi Birgül Muratdağı, haberi alır almaz Hatay’a gitti. Haberi Garnizon Komutanının eşinden aldığını söyleyen Birgül, dün eşinin mezarı başında yaptığı açıklamada, Hatay’a niye gittiğini şu sözlerle anlattı:

Sadece acı hissettim

Herkes sevineceğimi düşündü ama o an sevinçten öte sadece acı hissettim, sanki Mehmetin haberini bir kere daha almış gibi oldum. Sadece Hatay’a gitmek istedim. Mehmetin son kere yüzünü görmek nasip olmadı 2 ay geç geldiği için. O yüzden onların son kere yüzüne tükürmek istedim, onları görmek istedim. Herkesi idam etsinler, öldürsünler diyemeyeceğim açıkçası çünkü bin tane de terörist idam edilse bir tane Mehmetin bedeli ödenmeyecek.

2’nci evlilik yıl dönümleri

17 Eylül 2016’da evlendiklerini söyleyen Birgül Muratdağı, şehitliğe giderek, eşinin mezarı başına ‘2’nci yılımız seni çok seviyorum’ yazılı bir buket çicek bıraktı. (ŞEYDA AŞATIR)