Gazete Vatan Logo

Yollar bayramda kan gölü: 34 ölü

Kurban Bayramı'nda tüm uyarılara rağmen trafik kazaları hız kesmedi. Tatilin dört gününde tüm yurtta meydana gelen kazalarda 34 kişi öldü, 154 kişi de yaralandı...

Kurban Bayramı’nın üçüncü, tatil gününde trafik kazalarında 6 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Böylece bayram tatilinin dört gününde trafik kazalarında ölenlerin sayısı 34, yaralananların sayısı ise 154’e yükseldi.

Alınan bilgiye göre dün Antalya’da üç, Manisa’da bir, Konya’da bir, İzmir’de de bir kişi hayatını kaybetti. Dün Kayseri, Bolu ve Ankara’daki kazalarla birlikte 31 kişi de yaralandı. Dün meydana gelen kazalar şöyle:

Antalya’nın Finike İlçesi’nde yarış yapan iki motosiklet, aynı otomobille çarpıştı. Kazada motosikletlerde bulunan Ümit Okuducu (19), Ferdi Ünal (24) ve Alican Sayın öldü, Durmuş Turan yaralandı. Manisa’da, kırmızı ışık ihlali nedeniyle kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada, İzmir’-den bayram ziyaretine gelen Yeliz Oban öldü, dokuz kişi de yaralandı.

Konya’da karayolunda seyreden sürücü, kucağına aldığı 4 yaşındaki kızının direksiyona sarılması nedeniyle aracın kontrolünü yitirdi ve otomobil takla attı. Kazada sürücünün eşi 27 yaşındaki Safiye Ertürk öldü, altı kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

İzmir’in Bornova İlçesi’nde, otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada elektrikli bisikletin sürücüsü 35 yaşındaki İsmail İrpit yaralandı, arkasında oturan 33 yaşındaki Ersin Kara hayatını kaybetti.