Gazete Vatan Logo

Yeni Star Wars'un çekim tarihi açıklandı!

JJ Abrams'ın yöneteceği Star Wars serisinin yeni filminin hikayesinde...

ABD'de yayım yapan haber sitesi HitFix, yönetmen JJ Abrams'ın çekeceği Star Wars: Bölüm 7'nin çekimlerine Mayıs ayında İngiltere'de başlanacağını yazdı. Filmin büyük bir bölümünün Londra'daki Pinewood Stüdyolarında çekileceği belirtilen haberde, filmin post prodüksiyon işlemlerinin California'da gerçekleşeceği belirtildi.

The Guardian haberinde, yönetmen Abrams'ın çekimlere Mayıs ayında başlanabileceğini bahsettiğini, ancak yeni raporla çekim çizelgesinin ilk kez yayımlanmış olduğunu yazdı. The Guardian eğer çizelge doğruysa, Abrams'ın filmi Aralık 2015 tarihine kadar yetiştirmesi için 15 ayının olduğunu belirtti.

HİKAYENİN MERKEZİNDE EFSANE ÜÇLÜ YER ALACAK

Hitfix sitesi ayrıca filmin temel karakterleri için rol dağıtımının tamamlandığını belirtti. Bölüm 7'de yer alacak rollerin detaylarının açıklanmadığı yazılan haberde, filmin hikayesinin merkezinde Mark Hamill, Carrie Fisher ve Harrison Ford'un canlandırdığı efsanevi üçlü Luke Skywalker, Prenses Leia ve Han Solo'nun yer almasının beklendiği belirtildi.

Haberde, filmde yer almaları için oyuncu Gary Oldman, Zac Afron, Saoirse Ronan ve Michael B. Jordan'ın rol seçimlerine katıldığı daha önce açıklandığı da yer aldı. Yönetmen Abrams, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg ve Breaking Bad'den Jesse Plemons'la filmde rol almaları için konuştuğunu açıklamıştı.

Hitfix haberinde, filmde rol alması yüzde 100 olan tek karakterin, uzay robotu R2-D2 olduğunu yazdı.

Haberin Devamı