Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV’nin romantik komedi dizisi Yeni Gelin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni Gelin dizisi yeni bölümünde evden ayrılan kaynanalar büyük bir belayla karşı karşıya kalıyorlar. Talihsiz aşıklar Bella ve Hazar’ı bu bölümde de oldukça komik ve aşk dolu anlar bekliyor.

Yeni Gelin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ekranların merakla beklenen dizisi Yeni Gelin’in 4.bölümü için ilk fragmanı yayınlandı. İlk fragmanda görünen o ki, Şirin’i istemediği Baran ile evlenmekten kurtaran Bella ve Hazar, iki aşiret arasındaki anlaşmazlığın çığ gibi büyümesine sebep oluyor. Daha önceki anlaşmazlıklardan doğan gerilim zirveye tırmanıyor, Baran Ağa Bozok’ları bunun intikamını alacağını söyleyerek tehdit ediyor. İntikam için ne yapacağı ise başlı başına bir gerilim konusu.

YENİ GELİN DİZİSİ 4. BÖLÜM FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ GELİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?


Yeni Gelin 3. son bölümünde Hazar, Baran’ı ikinci kez yüz üstü bırakmış, yine sözünden dönmüştür. Bu sefer Baran’ın intikamı acı olur. Bozok’ları hiç tahmin etmedikleri bir yerden vurur. Baran’ın hamlesiyle Bozok aşireti ve Kalender Ağa, büyük bir tehlikenin eşiğine gelir. Kalender Ağa’nın bu zamana kadar sahip olduğu herşey elinden gitmek üzeredir. Fakat Kalender Ağa ve oğullarının kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur. Hem kaybettiklerini geri almak, hem de Baran’ın planını tersine çevirmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu sırada konaktaki kadınlar da tüm bunların tek sebebi olan Bella’dan kurtulmanın planı içindedir. Şer ittifakı kurulmuştur. Bella’ya karşı, içerde kaynanaları, dışarda da annesi planı yapmıştır. Bu sefer oynayacakları oyun, Bella’yı, gerçekten çok zor duruma düşürecektir. Kadınların, planları tıkır tıkır işler. Sonunda Bella, hem kocasının hem de Kalender Ağa’nın gözünden düşecektir. Bella’nın kendini aklaması bu sefer nerdeyse imkansızdır.

YENİ GELİN DİZİSİNİN KONUSU!

İspanyol Camilla ve Türkiye büyükelçisi Kamil’in kızı Bella, güzel olduğu kadar da saf ve iyi huylu bir kızdır. Bir şekilde yollarının kesiştiği Bozok aşiretinin varisi Hazar ile birbirlerine aşık olurlar. Hayatlarının aynı şekilde devam edeceğini sanan Bella, Hazar ile evlenip Çukurova’daki aşiret konağına geldiğinde işlerin hiç bildiği gibi olmadığının farkına varır. Çukurova’nın sayılı aşiretlerinden olan Bozok aşiretinin başı Hazar’ın babası olan Kalender Ağa’dır. Bella onunla çok sıkıntı yaşamaz ancak asıl sorun Kalender Ağa’nın eşleri olan Möhteber, Ayşe ve Asiye’dir. Bu üç kayınvalide Hazar’ın daha önceden nişanlı olduğu kızla evlenmesini isterken onun Bella ile, hem de yabancı bir kızla evlenmesini hazmedemezler ve onu bezdirerek konaktan kaçmasını sağlamaya çalışırlar. Her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Yeni Gelin dizisi şimdiden hızlı temposu ve yer yer kahkahalara boğan olaylarıyla seyircileri şaşırtmaya devam ediyor.

Haberin Devamı