Gazete Vatan Logo

YDS/3 soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı!

2 Aralık tarihinde gerçekleştirilen YDS/3 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı adayların erişimine sunuldu. Binlerce adayın yakından takip ettiği YDS sınav soru ve cevaplarına adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilecek. Peki YDS/3 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS/3 soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı!

YDS sınav soru ve cevapları ÖSYM tarafından adayların erişimine sunuldu. 2 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen YDS sınavının ardından merak içinde sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını merak eden adaylar için ÖSYM sınav soru ve cevaplarını erişime açtı.

Adaylar YDS/3 sınav soru ve cevaplarını ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini girerek sorgulama yapabilecek.

2018-YDS/3 Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

2 Aralık 2018 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2018-YDS/3) Temel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 04 Aralık 2018 tarihinde saat 11.30’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YDS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu ÖSYM tarafından yanıt buldu. YDS sınav sonuçları 25 aralık'ta sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyurulacak.

Haberin Devamı