Gazete Vatan Logo

Üniversiteli kızı boğup tecavüz etti!

İstanbul'da korkunç cinayet!

Bahçelievler’de iki üniversiteli genç kızın evine internetçi olarak giren Cem K. 3 gündür takip ettiği eve son girişinde Haliç Üniversitesi Diyetisyenlik birinci sınıf öğrencisi Fatıma Nur Çelik’i önce boğarak öldürdü, sonra tecavüz etti. Genç kızın şüphelenerek ev arkadaşına “Eve geldi. 1 saattir gitmek bilmiyor” mesajı attığı ortaya çıktı.

Bahçelievler’ Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5’nci kat.ta önceki akşam 17.30 sıralarında meydana gelen korkunç olayda Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik bölümünde okuyan 20 yaşındaki Fatmanur Çelik, evde elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlanmış, belden aşağısı çıplak vaziyette öldürülmüş olarak bulundu.

‘İnternetiniz bozuk’

İki genç kızın 1 ay önce kiraladıkları bekar evinde meydana gelen vahşi cinayet olayı iddialara göre şöyle gelişti. Çocukluk arkadaşı S.K ile 1 ay önce eve çıkan üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik’in kaldığı eve 4 gün önce önce “sistemde sizin evinizdeki internette sorun görünüyor” diyerek bir servis elemanı geldi. Bu tarihten sonra da eve “internetinizdeki sorun elektrik akımından düzeltmemiz lazım, kablolarda problem var tüm şebekeyi çökertebilirsiniz” gibi bahelerle gelen servis elemanı 4 kez bu eve girmeyi başardı.

Genç kızların kaldığı ev ile ilgili kafasında kurgu yaptığı öğrenilen katil zanlısı, kızları evde yalnız yakalamanın yolunu arıyordu. Her defasında evde en az iki kişinin olduğu sırada eve giren katil zanlısı Cem K, önceki gün benzer bir bahaneyle eve girmeyi başardı. Daha önce de internet sorunu için eve gelen servis elemanından şüphelenmeyen Fatma Nur Çelik, katilini kendi eliyle eve aldı.

İnternet bağlantısıyla elektrik bağlantısını kontrol edeceğini söyleyerek eve giren katil zanlısı evde yalnız kalan genç kıza saldırdı. Yanında getirdiği koli bandıyla genç kızı bağlayan katil, genç kızı bayıttı. Fatma Nur Çetin’in ellerini ve kollarını bantlayan katil zanlısı genç kızın ağzını da bantladı. Katil daha sonra genç kıza tecavüz etmeye kalkıştı.

Tam taksiye binmişken

Olaydan sonra genç kızın telefonunu da alan katil evden kaçarak ayrıldı. Fatmanur Çelik’in çektiği mesajdan sonra arkadaşlarının telefonlarını açmaması üzerine eve gelen kişiler çilingir yardımıyla eve girdi. Genç kız, arkadaşları tarafından öldürülmüş olarak bulundu. Durumun polise haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri genç kızın katil zanlısını yakalamak için hemen çalışmaya başladı. Son olarak ev arkadaşının kendisine internetçinin evde olduğunu mesaj attığını söylemesi üzerine polis güvenlik kameralarından görüntü aldı. Polis, şüphelinin yakınlarda oturan Cem K. olduğunu belirledi. Cem K’nın bir internet kafeye gttiğini öğrenen polis, kafenin önünde bekleyen bir taksinin içerisinde hareket etmek üzereyken Cem K’yı yakalamayı başardı. Cem K’ nın internet kafedeki bilgisayarını da inceleyen polis ekipleri öldürdüğü Fatıma’nın hafıza kartının bilgisayarda olduğunu gördü. Katilin fotoğraflarına baktığı belirlendi.

‘Kafayı takmıştım’ dedi

Katil zanlısı Cem K’nın evli ve bir çocuklu olduğu öğrenildi. Cem K’nın işsiz ve 2010 yılından hırsızlık ve tehdit suçlamasıyla kaydı olduğu anlaşıldı. Cem K, suçunu itiraf etti. Genç kıza kafayı taktığı için böyle bir olayı planladığını anlattğı öğrenildi. Cem K’nın evindeki bilgisayarı da inceleniyor.

Haberin Devamı