Gazete Vatan Logo

Oğlu adliye önünde annesini öldürmüştü!

Oğlu adliye önünde annesini öldürmüştü!

Çağlayan'daki Adliye Sarayı'nda babasıyla boşanmak için duruşmaya gelen annesini öldüren Dursun Zehir (19) 'in yargılandığı davada, duruşmaya gelen baba Hızır Zehir azmettirme suçlamasıyla tutuklandı. Babasının tutuklanmasına tepki gösteren anne katili oğlu Dursun Zehir ise avukatlara saldırdı.



Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda iki ay önce koruma polisi Emrah Taşdemir ve Hanime Aslan (44) eski eşi Hızır Zehir'e açtığı tehdit davasının sonuçlanmasının ardından Aslan’ın oğlu Dursun Zehir (19) tarafından adliye çıkışında silahla vurularak öldürüldü. Seken kurşunlardan biri ise güvenlik görevlisi Mehmet Zengin’e isabet etti.



Soruşturmayı tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Dursun Zehir’in kasten annesi Hanıme Aslan ve polis memuru Emrah Taşdemir’i öldürmek suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet, güvenlik görevlisi Mehmet Zengin’i öldürmeye teşebbüs etmek ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 18 yıla kadar hapsini istedi. Baba Hızır Zehir hakkında ise eski eşini öldürmeye azmettirmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi. İddianame İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

Haberin Devamı