Gazete Vatan Logo

Bir babanın yıkıldığı an!

Hayatının en büyük acısını yaşadı

Bir babanın yıkıldığı an!

3 arkadaşıyla denize giren 16 yaşındaki Mehmet Saygılı boğularak yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Komiser Yardımcısı baba hayatının en büyük acısını yaşadı.

DÜN sabah bir ihbar üzerine Küçükçekmece Menekşe Sahili’ne giden polis, bir gencin denizde çırpınarak gözden kaybolduğunu öğrendi. Olay yerine gelen balıkçı tekneleri ve vatandaşlar denizde kaybolan genci aramaya başladı. Bir süre sonra tekneyle arama yapan balıkçılar, Mustafa Pars İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Mehmet Saygılı’yı (16) bularak tekneye çıkardı. Mehmet’e sağlık ekipleri iskelede müdahale etti. Sağlık ekipleri yaklaşık yarım saat kalp masajı yaparak Mehmet’i hayata döndürmeye çalıştı.

Çaresiz gözlerle izledi

Bu sırada olay yerine gencin babası geldi. Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu’nda görev yapan Komiser Yardımcısı baba Nejdet Saygılı, oğlu meslektaşları tarafından ambulansa taşınırken çaresiz gözlerle izledi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Saygılı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haberin duyulması üzerine meslektaşları ve aile yakınları hastaneye gelerek acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.


Bir babanın yıkıldığı an

Komiser Yardımcısı Nejdet Saygılı, oğlunu hayata döndürme çabalarını çaresiz gözlerle izledi. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Mehmet Saygılı’nın okula gitmediği, iki arkadaşıyla denize girdiği öğrenildi. Zeynel Eltemur adlı bir kişinin denizde çırpınan 3 gençten ikisini kurtardığı ancak Mehmet’e ulaşamadığı belirtildi.

Haberin Devamı