Gazete Vatan Logo

Yaşadıklarımı saklamadım, aşkıma sahip çıktım (2)

"Çocuklar Duymasın"dan ve eşinden ayrıldı, hep sustu. İçinde neler yaşadı, neler hissetti kimse öğrenemedi. Pınar Altuğ, zorlu dönemde yaşadıklarını, sevgilisi Tony'yle ilişkilerini ilk kez bütün çıplaklığıyla anlatıyor

Evlilik için çok erken
* Önce arkadaştınız sonra birden aşık mı oldunuz?
Evet. Ben Tony'i eskiden beri tanırım, o da beni tanır. Tony'nin kız arkadaşlarına akıl verirdim. O da beni dinlerdi. Çok sık görüşmezdik. Ben mankenlik yaparken tanışmıştık Kakara kikiri bir arkadaşlığımız vardı. Ben kötü günleri yaşarken o yanımdaydı. Ona anlattım herşeyi. Ve dostluğumuz aşka dönüştü. Gizlisi saklısı olan biri değilim. Niye gizleyelim dedik, çıktık. Kapalı kapılar arasında bir şey yaşamadım.

* İlk görüşte aşkın, elektriklenmenin olduğunu söylerler, bir de zaman içinde örülen sevgiden bahsederler. Bunlardan hangisi size daha çekici geliyor?
Bunların hepsini yaşadım. İlk aşkım, o zaman ünlü değildim, en yakın arkadaşımdı. Benim ve onun sevgilileri vardı. Ve biz birbirimize sevgililerimizi anlatırdık. Sonra biz kimseyle birbimizi paylaşmak istemedik. Onun başka kızlardan bahsetmesini istemedim. Sonra sevgili olduk ama yürütemedik. Hâlâ arkadaşlığımız devam ediyor. Gördüğüm an aşık olduğum da oldu. O da yürümedi.

* Eşiniz miydi?
Şimdi içinden bir cümleyi alıp farklı yorumlamayın ama evet.

* Söz öyle yapmayacağım. Geçenlerde bir tv kanalında şöyle bir haber çıktı: "Pınar Tony'i gezmeye çıkardı." Bu tarz bir haber sizi rahatsız etmiyor mu? Sonra siz o kanalda başka programlarda iş yapabiliyorsunuz...
Çok çirkin. Basın bazen çok çirkinleşebiliyor. Biz aşkımızı kendi içimizde yaşıyoruz. Her söylenene kulak assak vay halimize. Umursamıyoruz, önem vermiyoruz. Önem vermediğimiz zaman daha rahat oluyoruz.

* Evlilik planınız var mı?
Bir kere evlendim artık asla evlenmem diyenlerden değilim. Ama Tony'le şimdilik öyle bir planımız yok, henüz erken.

Arkadaşlarımı şişmanlatırım
* Sevgiliniz Tony'e de kilo aldırdığınız doğru mu?
Doğru (gülüyor).

* 8 kilo mu?
Vallahi doğru. Aslında yakın çevremdeki herkes kilo aldı.

* Nasıl yani?
Bir arkadaş grubuyuz. Genelde de benim evimde toplanılır. Yemek yapmayı seviyorum. Birlikte yiyip içiyoruz. Yakın çevremdeki arkadaşların çoğu benimle arkadaşlık etmeye başladıklarından beri dört kilo aldılar. Yani hepsinin artı dört kilo fazlası var. Tony'nin ise daha çok fazlası var. Benim buzdolabımın üzerinde şöyle yazıyor: "Allahım beni zayıflatamıyorsan lütfen arkadaşlarımı şişmanlat!"

* Pınar Altuğ'un mutfağından programının size kazandırdıkları bunlar mı oldu? O yemekleri mi yapıyorsunuz arkadaşlarınıza?
Yalnızca onları değil. Ben çoğu zaman uydurarak yemek yaparım.

* Tony'nin de yemekle arası iyi herhalde...
Çok iyi. O da damak tadına önem veriyor. Mesela şöyle hayalleri var, "Aşkım bir tavuk olsa, soya sosu olsa, mantar olsa, ııımmmm" diye anlatıyor, sonra akşam gelince o yemeği evde buluyor. Ben de onu böyle hayal kurarken yönlendiririm, "Hem domates sosu hem krema olmaz" gibi cümlelerle. Bir de ben haftasonunu genelde evde geçirdiğimizden hafta içi fırsat buldukça evde kurabiyeler, kekler yapıp dolaba koyuyorum. Şimdi arkadaşlarım bundan vazgeçmem için beni uyardılar. Hep birlikte spor yapıp kilo vermeye karar verdik

* Tony yemek seçiyor mu?
Hayır. Yalnızca o da benim gibi fazla yağlı yemiyor. O da sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyor. Ben fazla keskin kokulu baharatları sevmem. Tony baharat sever. Ben acı sevmem, o sever.

Haberin Devamı