Gazete Vatan Logo
Magazin Xosqedem Hidayetqizi kimdir?

Xosqedem Hidayetqizi kimdir?

Ekim ayında Doğuş ile evlenen Xosqedem Hidayetqizi Bakü'de düğün yaptı. Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Xosqedem Hidayetqizi Doğuş'la ilgili gazetecilere neler söyledi? Xosqedem Hidayetqizi kimdir?

Xosqedem Hidayetqizi kimdir?

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve yaşamının büyük bir kısmı sokakta geçen şarkıcı Doğuş, Azerbaycan’ın ‘Müge Anlı’sı diye tanınan sunucu XOsqedem Hidayetqizi ile evlendi.

Evlendiğini Twitter'dan ilan eden Doğuş, paylaştığı fotoğrafa, "Sil baştan başlamak gerek bazen..." notunu düştü. Doğuş'un Azerbaycan'da verdiği bir konserde eşiyle tanıştığı iddia ediliyor.

Azerbaycanlı sunucu Hidayetqızı ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Doğuş, düğününü başkent Bakü'de bulunan Kempinski Otel'de yapmıştı. Düğün başlamadan önce gazetecilere eşi Hoşgedem'in yollarına güller sermesinin az bile olduğunu söyleyen Doğuş, "Biz çok düşündük ve karar verdik. Her şey için Murat'ım bizi fikirlendirdi ve biz de bugün bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.
Azerbaycanlı sunucu Hoşgedem Hidayetqızı ise "Bize yardım eden herkese özel olarak da benim kardeşim, dostum Murat Dadaşov'a sizin önünüzde teşekkür ediyorum. Ona teşekkür ediyorum ki bu güzelliği bize armağan etti" dedi. Murat Dadaşov da, "Bizim güzel Doğuş beyimize canımız, ciğerimiz uğurlar ve saadet dolu günler arzuluyorum" diye konuştu.
EKİM AYINDA EVLENMİŞLERDİ
Azerbaycanlı sunucu Hoşqedem Hidayetqızı ile Doğuş'un düğün törenine Azerbaycanlı iş adamları ve ileri gelenlerinin yanı sıra Türkiye'den de gazeteciler ve sanatçılar katıldı. Bilindiği üzere Doğuş ile Hoşqedem geçtiğimiz Ekim ayında nikah masasına oturmuşlardı.
KONSERDE TANIŞMIŞLARDI
Azerbaycan'ın ünlü sunucularından Murad Dadaşov'un organizasyonunu yaptığı düğünde Doğuş'la eşinin mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Doğuş eşi Hoşgedem'le Azerbaycan'da verdiği bir konserde tanışmıştı.

Haberin Devamı