Gazete Vatan Logo

Whatsapp normale döndü mü?

Whatsapp'a bazı kullanıcılar giriş yapamadı. Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 1 saat iletişim sağlanamadı. WhatsApp'a neden erişim sağlanamadığı daha sonra açıklandı. Erişim sıkıntısı olduğu anlarda sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları yayılmaya başladı. Whatsapp'a giremeyen insanlar bu sorunun cevabını aramaya başladı. Bazı kullanıcıların Whatsapp'ı çalışmamaya başlayınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Whatsapp'ın açıklamasının ardından sorun düzeltildi, erişim normale döndü.

Whatsapp normale döndü mü?

Whatsapp'a erişim sağlanamıyordu. Kullanıcılar ise Whatsapp çöktü mü sorusunun yanıtını merak ediyorlar. Peki Whatsapp yönetiminden resmi bir açıklama geldi mi? İşte Whatsapp krizinin detayları...

Bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Diğer taraftan Whatsapp'ı düzgün çalışan kullanıcılar olayı duyunca şaşırdılar. WhatsApp Web'ten de uygulamaya erişim sağlanamıyordu.

WhatsApp'tan açıklama geldi
WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını açıkladı.
BTK Başkanı'ndan WhatsApp'la ilgili açıklama
BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Whatsapp servislerinde ülkemiz dahil global bir hizmet kesintisi raporlanmıştır. USOM ekipleri 7/24 kesintiyi takip etmektedir" ifadelerine yer verdi.
Whatsapp'ın açıklamasının ardından sorun düzeltildi, erişim normale döndü. Kullanıcılar hizmete erişim sağlamaya başladı.

Haberin Devamı

Milliyet