Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 56. yeni bölümde Leon ölecek mi?

Vatanım Sensin 56. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin'de bombayla karşı karşıya kalan Leon'a ne olacağı merak ediliyor. İşte Vatanım Sensin fragmanları...

Vatanım Sensin 56. yeni bölümde Leon ölecek mi?

Vatanım Sensin 56. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Vatanım Sensin yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Hilal ile Cevdet'i karşı karşıya getiren durum ne olacak? Hilal babası hakkındaki gerçekleri öğrenecek mi? İşte yaşanacaklar...

VATANIM SENSİN 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Cevdet'in, Yakup'la görüştüğünü kendi gözleriyle görüp Kuvayı Milliye için çalıştığından emin olan Filippos, Cevdet'i tutuklamak veya cezalandırmak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Böylece Ankara'nın planlarını önceden haber alıp boşa çıkarabilecektir. Nitekim Filippos'un elde ettiği bilgiler öncelikle Darülmesai'yi ve Azize dahil oradaki tüm kadınların hayatını tehdit eder.

O sırada Ankara Cevdet'ten, İtalyanlara esir düşen ve serbest bırakılmak üzere olan Türk subaylarıyla ilgili bir görev verir. Şimdi Cevdet'le Filippos arasında tehlikeli bir satranç oyunu başlayacaktır. Bu öylesine tehlikeli bir oyundur ki Cevdet'i kızı Hilal'le ölümcül bir şekilde karşı karşıya getirecektir.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Yakup'u yakalayan Filippos elindeki kozları artırmanın tadını çıkarırken, Cevdet ise şüphe çekmemek adına Yakup’un başına gelenleri eli kolu bağlı izlemek zorundadır.
Yakup’un kuvvacı olduğunu öğrenen Yıldız, Havva’yı kurtarmanın yolunu arar. Yakup’un tutuklanmasına neden olan uçağı geri almak için Leon’la iş birliği yapan Vecihi ise bambaşka şeylerle geri dönecektir. Filippos konuşmamak için direnen Yakup’u çözmek için akıl almaz bir yönteme başvurur.