Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı yayınlandı – Azize gerçekleri öğreniyor!

Vatanım Sensin’in hem herkesi şok eden hem de herkesin içini bir nebze de olsa rahatlatan 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümünde Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçekleri nihayet öğreniyor. Bundan sonra Azize de Cevdet ile beraber mücadele etmek durumunda. Vasili ise Leon’a hayatta kalabilmesi için bazı şartlar koşuyor. İşte Vatanım Sensin'de bu akşam yaşanacaklar...

Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı yayınlandı – Azize gerçekleri öğreniyor!

Vatanım Sensin dizisinin 28. bölümünde Tevfik’in nifak tohumları ekme çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Ancak dizinin elbette en önemli kısmı artık Azize’nin gerçekleri öğrenmiş olması. İngiliz ajanı olarak görev yapan Hamilton’un direktifleri ile yapılan büyük Yunan katliamında çok önemli gerçekler de ortaya dökülüyor. Azize, Cevdet’in yaşadığı karmaşayı fark ediyor ve gerçekleri öğreniyor. Nihayet Cevdet ve Azize tekrardan kavuşuyor. Fakat Azize, bir yandan bunca zamandır olanlar için de üzüntü duyuyor. Tevfik ise yapılan katliamın suçlusu diye Kuvvacıları işaret ediyor. Hatta kendisine gerçekleri anlatmak isteyen bir kişiyi de hemen orada öldürüyor. Ancak Tevfik bunu farkında olmasa da Tevfik’in yaptığı o hainliği gören bir kişi var. O kişi küçük yaştaki bir çocuk. Tüm bu sürece canlı canlı tanık oluyor. Yüzbaşı Yakup ise bundan sonra yepyeni bir plan kuruyor. Bu yeni planda ve sonrasında gelecek olan planlarda Azize’nin de mücadelenin içinde yer alması gerekiyor. Ancak tıpkı Cevdet’te olduğu gibi Azize’nin de bazı önceliklerinden vazgeçmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 28. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Leon cephesinde de işler bir hayli karışıyor. Leon, hayatta kalmak adına Vasili ile bir anlaşma yapıyor. Vasili’nin oğlunun ölmemesi için koyduğu şart, Türklerin içine sızması ve onların planlarını öğrenmesi. Ancak Leon daha ilk hamlesinde tüm şüpheleri kendi üstüne çekiyor. Çünkü çok önemli bir haber için telgrafa ihtiyaç duyulduğu sırada bir anda telgraf bozuluyor. Bu durumda herkes Leon’dan şüphelenmeye başlıyor. Artık bu noktadan sonra Hilal’in de aşkı için neler yapacağı merakla bekleniyor.

Vatanım Sensin dizisi yürekleri ağıza getirecek 28. Bölümü ile 18 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor!

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN 27. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanan bölümünde Hamilton Azize’yi de bir tehlike olarak görüyordu ve onun ortadan kaldırılmasını istiyordu. Fakat Tevfik’in Azize’ye olan zaafını bildiği için artık Angela olarak bilinen Eftalya’ya gitmişti ve ondan Azize’yi zehirlemesini istemişti. Azize ise yörüklere yardım etmek için gitmişti. Bu sırada tam karşısında Eftalya’yı bulmuştu. Eftalya artık ne yapacağına karar vermişti ve bunun sonucu ile yüzleşecekti.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Stavros da bir türlü güvenemediği ve aslında bu konuda çok da haklı olduğu Cevdet’i takip etmeye başlamıştı. Leon ise kuvvacılara katılmayı düşünmeye başlamıştı. Çünkü Yunan ordusu hala peşindeydi.