Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 18. bölümünde 2 yeni oyuncu sürprizi!

Vatanım Sensin 18. bölümüyle bu akşam Kanal D'de olacak. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Eşref'in yaşadığı ortaya çıkar ve Azize bu habere çok sevinir. Cevdet Tefik'i ülkeden sürdüğünü söyler. Ortaya çıkan İngiliz casusu ise ortalığı karıştırır. Vatanım Sensin ilgi çeken sahneleriyle bu akşam...

Vatanım Sensin 18. bölümünde 2 yeni oyuncu sürprizi!

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin 18. bölümü için 2 ayrı heyecan içeren fragman yayınlandı. Azize Tevfik ile evlenmeyi kabul etti. Gizli biri Cevdet'i vurma planları yaptı ve ateş etti. Peki Cevdet vuruldu mu? Azize gerçekten başkasıyla evlenebilecek mi? Nefesleri kesen bir bölüm ile Vatanım Sensin bu akşam Kanal D'de izlenebilecek.

VATANIM SENSİN 18. BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

VATANIM SENSİN 18. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin 18. Bölümde; Eşref ile İngiliz ajanı Charles, Tevfik'e ulaşarak yeni bir plan girişimine başlarlar!

Cevdet, Eşref’i infaz etmesinden sonra generallik rütbesiyle ödüllendirilir. Tam da bu esnada, İzmir’e gizli emelleri olan bir İngiliz ajanının geleceği haberi alınır. Yüzbaşı Yakup ile ajanın kimliğini ve gayelerini deşifre etmeye çalışan Cevdet, çok dar bir vakitte büyük bir kumpası önlemek zorundadır.

Eşref’in sağ olduğunu öğrenen Azize, sevinçlidir. Kadın direnişçileri örgütleme vazifesini seve seve üstlenir. Yeni duruma göre mevzilenip Cevdet’ten kurtulmaya çalışan Tevfik’in ise, fırsat ayağına gelir. Hem Eşref’in hem de İngiliz ajanı Charles’ı Tevfik’le ilgili tasavvurları vardır. Hilal’i sıkı takibe alan Yıldız, Leon’dan vazgeçmez. Ali Kemal ise, vatan haini bildiği babasına dersini vermek ister.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN DİZİSİNE 2 SÜRPRİZ OYUNCU

Vatanım Sensin dizisine İtilaf Devletleri’nin casusu Hamilton rolüyle Okan Yalabık ve Lucy karakteriyle Saadet Işıl Aksoy katıldı.

Kanal D’de başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı Vatanım Sensin dizisinde 17. bölümden itibaren iki sürpriz karakter katılıyor. Vatanım Sensin’in bu akşamki yeni bölümünde, başarılı oyunca Okan Yalabık da ilk defa seyirci karşısına çıkacak.

Okan Yalabık Vatanım Sensin dizisinde Cevdet’in yeni düşmanı olacak. Okan Yalabık, Vatanım Sensin’de İtilaf Devletleri’nin İzmir’e yolladığı casus olan Hamilton rolünü canlandıracak. İtilaf Devletleri, İzmir’e bir casus yollar.

Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy ise Vatanım Sensin’de Lucy rolünü canlandıracak.

Haberin Devamı