Gazete Vatan Logo

VATAN 'En Has Gazete'

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri ikinci kez 'VATAN' dedi

KADİR Has Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 2008’in en ‘Has’ isimleri ödüllerini aldı. Cibali Kampüsü’ndeki törende yılın en ‘Has’ Gazetesi ödülü VATAN’ın oldu.

VATAN ikinci kez en ‘Has’

VATAN, Türkiye’nin en ‘Has’ üniversite öğrencilerinin oylarıyla belirlenen bu ödülü ikinci kez alıyor. VATAN gazetesinin ödülünü Yazı İşleri Müdürü Barlas Yurtsever, Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nuri Has’ın elinden aldı. Ödül alan 2008’in en ‘Has’ diğer isimleri ise şöyle: 2008’in En ‘Has’ köşe yazarı ödülünü Hürriyet’ten Ahmet Hakan, en ‘Has’ Ana haber bülteni ödülünü Star TV Ana haber adına Uğur Dündar, en ‘Has’ tartışma-haber programı ödülünü 32. Gün adına M. Ali Birand ve Rıdvan Akar, en ‘Has’ aktüalite programı ödülünü Full Ekran adına Cengiz Semercioğlu, en ‘Has’ spor programı ödülünü ise 90 Dakika adına Hıncal Uluç aldı. Uluç aynı zamanda ‘onur ödülünün’ de sahibi oldu. Magazin D, en ‘Has’ magazin programı, Radyo Klass, en ‘Has’ Türkçe yayın yapan radyo, Metro FM ise en ‘Has’ yabancı müzik yayını yapan radyo ödülüne layık görüldü.

Oyunculuk ödülleri Melek Baykal ve Zeki Alasya’ya, albüm ödülleri de Gülben Ergen ve Ferhat Göçer’e verildi. Sibel Kahraman, Neşe Mesutoğlu ve Burcu Özçelik ise özel ödül sahibi oldu.

Haberin Devamı