Gazete Vatan Logo

Uyarılar peş peşe geliyor! Sağanak...

Meteoroloji, İstanbul ve Kocaeli, Karadeniz Bölgesi, Sakarya, Çankırı, Ardahan ve Erzincan çevreleri ile Ankara'nın kuzeydoğu için sağanak uyarısında bulundu.

Uyarılar peş peşe geliyor! Sağanak...

Günlerdir uyarısı yapılan yağmur İstanbul'da başladı. Yer yer etkili olan yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden peş peşe sağanak uyarıları geliyor. Meteoroloji'den yapılan duyuruya göre, bugün öğleden sonra özellikle kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada yarın ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. Karadeniz Bölgesi, Sakarya, Çankırı, Ardahan ve Erzincan çevreleri ile Ankara’nın kuzeydoğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Rize çevreleriyle Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı