Gazete Vatan Logo

Ünlü şarkıcı evinde ölü bulundu

K-pop grubu Kara'nın eski üyesi dünyaca ünlü şarkıcı Goo Hara, evinde ölü olarak bulundu.

Ünlü şarkıcı evinde ölü bulundu

Dünyaca ünlü K-pop grubu Kara'nın eski üyesi olan 28 yaşındaki Goo Hara'nın evinde ölü bulunduğu bildirildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz mayıs ayında intihar girişiminde bulunan genç şarkıcı ve oyuncu hayranlarından özür dilemiş ve Japonya turnesini tamamlamıştı. Ölüm haberini alınca yasa boğulan hayranları Goo Hara'nın 1.5 milyon takipçisi olan Instagram hesabında taziye mesajlarını paylaştı. Güney Kore'nin Gangnam kentindeki Cheongdam mahallesinde, kendisinden haber alamayan yakınları tarafından bulunan şarkıcı, geçen mayıs ayında da menajeri tarafından bulunmuştu. 2015 yılında solo kariyerine başlayan Goo Hara, intihar teşebbüsünden önce Instagram'da "Elveda" mesajı paylaşmıştı. 28 yaşındaki şarkıcı, yakın zamanda Japonya turnesine çıkarak bir dizi konser vermişti. Goo, hayranlarıyla son olarak dört gün önce verdiği konserde buluşmuştu.

ARKADAŞI İNTİHAR ETMİŞTİ

Goo, ekim ayında hayatını kaybeden pop yıldızı Sulli ile de yakın arkadaştı. Sulli, internet üzerinde kendisine zorbalık yapan trollerin hedefi olmuş, eleştirilere dayanamayarak yaşamına son vemişti.

Haberin Devamı

25 yaşındaki şarkıcının depresyon tedavisi gördüğü açıklanmıştı. Goo, yakın arkadaşı Sulli'yi kaybettikten sonra hayranlarını enişelere sürükleyen bir video paylaşmıştı. Güney Kore, intihar oranı en yüksek olan ülkelerin başında geliyor. Goo Hara'nın kesin ölüm nedeni henüz açıklanmadı ancak ünlü şarkıcının geçmiş teşebbüsü intihar etmiş olabileceğine işaret ediyor.