Gazete Vatan Logo

Ülkeyi sarsan yasak aşk!

‘Eşinden Blair ile aşk yaşadığı için boşanıyor’

Ünlü medya patronu Rupert Murdoch’ın kendisinden 38 yaş küçük, 14 yıllık eşine eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ile aşk yaşadığı için boşanma davası açtığı iddia edildi.

1999 yılında, ikinci eşi Anna’dan boşandıktan 3 hafta sonra, Çin asıllı televizyon spikeri Wendi ile evlenen ABD’nin en zengin isimlerinden Murdoch’ın boşanacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir önceki eşinden boşanırken tazminat olarak 1.7 milyar dolar ödeyerek, bu alanda bir rekora imza atan Murdoch’ın, ikinci eşinden boşanma kararının ardında bir ihanet olduğu öne sürüldü.

İnternette yayıldı

İlk olarak Twitter’dan yayılan iddialara, Murdoch’ın yakın arkadaşı BBC ekonomi müdürü Robert Peston’dan da doğrulama gelince, medya ve siyaset dünyası çalkalandı. Haberlerin yayılmasıyla Blair’ın basın sözcüsü bir açıklama yaparken, ikilinin çok yakın arkadaş olduklarını ve ilişki iddialarının kesinlikle yalan olduğunu belirtti.

BLAİR VAFTİZ BABASI

Wendi ile yakın arkadaşlıkları aşka dönüştüğü iddia edilen Tony Blair, aynı zamanda boşanmaya karar veren Murdoch çiftinin Grace isimli kızlarının da vaftiz babası. İddialara göre, gizli aşkı 6 ay önce öğrenen Murdoch, ilk olarak evleri ayırırken, daha sonra da boşanma davası açtı. Murdoch cepesinden herhangi bir açıklama gelmezken, Wendi Deng’in boşanmadan tazminat alıp almayacağı merak konusu.

Haberin Devamı